Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ

Ако еволюцията на човека беше приключила, майките нямаше да са само с две ръце.

Обява: търся си нов дом

Вижда се аристократичната ми осанка, нали?Аз съм чистокръвна турска ангорка и се казвам Сергей. Чисто бял съм със зелено-жълти, понякога сини очи, а когато ме изкъпят и срешат, съм пухкав като захарен памук. На 18 април 2009 навърших три години. Откакто съм роден, живях в офиса на БГО Джемини и се справях успешно със забавляването на посетителите и служителите в офиса. По характер съм любопитен и обичам да ме решат, да ме галят, да ме глезят и, принципно, да ме обичат много. Има едно нещо, което не обичам изобщо – белите пуловери. Понеже не съм се срещал с други котки, мисля си, че белия пуловер е друга голяма котка и не я търпя. Знам как изглежда котешката тоалетна и я ползвам по предназначение. Не са ме имунизирали досега, но пък, ако изключим няколкото пъти, когато гоних гълъби и паднах от прозореца, не съм излизал навън.

Сергей-1Както виждате от снимките, съм много красив и спокойно мога да бъда ползван и за аксесоар на перваз или шкаф. Аз съм незаменимо допълнение към всеки дом. Ако имате кафе машина, ще се радвам да спя върху нея. Също така, много обичам да спя върху монитори или затворени лаптопи. Като цяло, няма как да не ме заобичате и да се привържете към мен. За това и Ви пиша – търся си нов дом.

Моля, пишете на стопаните ми (или поне тези, които все още са в България) на адрес desislava.grigorova в gmail.com да уредите прехвърлянето.

P.S. Снимките са стари, от младежките ми години. Сега съм още по-хубав и няколко пъти по-голям.

7 коментара за “Обява: търся си нов дом

  1. Martin Cvetkov
    февруари 6, 2009

    aktualna li e o6te obyavat?:)

    Харесвам

  2. Musha Busha
    февруари 6, 2009

    Още да:)

    Харесвам

  3. mauer1983
    февруари 6, 2009

    iskam go! vku6ti imah dve kotki, no sega ve4e giveya sam i ugasno mi lipsvat…a ti za6to go dava6?:) tolkova e sladuk?

    Харесвам

  4. Musha Busha
    февруари 6, 2009

    Сърцето ми се къса, много го обичам и много се привързах към него, но жена ми е против, заради Максим най-вече.

    Харесвам

  5. mauer1983
    февруари 6, 2009

    razbiram. Maksim e imeto na sina ti? az sum sus sukvartiranti i traa purvo tiah da pitam dali sa ok i ako da ste ti se obadia, o6te li si sus su6tia nomer?

    Харесвам

  6. Musha Busha
    февруари 6, 2009

    Дай по мейл, че тука стана венецуелско…musha.busha в gmail.com

    Харесвам

  7. Musha Busha
    октомври 19, 2009

    Прибрахме Сергей у дома през февруари 2009, но сега вече наистина няма как да остане вече… Всъщност, ако зависеше от мен, щях да си го транспортирам до Брюксел, но уви…

    Харесвам

Кажете си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Информация

Публикувано на февруари 2, 2009 от в да си кажа....