Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ

Ако еволюцията на човека беше приключила, майките нямаше да са само с две ръце.

Официално откривам Лято 2012

По принцип моето лято започна през май със скромна церемония по чупене на колата на офроуд пътешествие край морето. За да се усети, обаче, че наистина лятото е дошло, са ми необходими 1700 километра за няколко дни с разход 140 лева за газ (София – Варвара – Корал – Карадере – Калиакра – Иракли – Несебър – Бургас – Варна – София), нищо счупено по колата, изгоряло на слънцето тяло (защото аз, като видя пясък, заспивам в кома – заради това не минавам покрай строежи, да не се катурна в някой изкоп) и въпросът защо в София не пием ментичка със спрайт на закуска, като е толкова хубаво, извозени не-знам-колко-си стопаджии по цялото трасе и много нови морски приятели, намерили ме по прашните плажове.

На този трип до Карадере чаках 4 дни да завали и когато се появи един облак в небето, подобрих рекорда по събиране на кемп (7 минути!). Уви, не заваля, а аз толкова много исках да видя пича с лъскавото ауди S4 с 19-цолови гуми след колко време и за колко щети ще стигне от плажа до Бяла. Пожелавам му безаварийно и незапомнящо се излизане.

За този трип – само снимки, защото ме заплашиха, че ако пак опиша какво се случва, като съм на морето, ще има физическа саморазправа. И аматьорско клипче за пътят към Карадере, когато е сухо:

 

Advertisements

Кажете си

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Информация

This entry was posted on юли 9, 2012 by in размишления по теми всякакви and tagged , , , .

Навигация