Муша-Буша в пространството

Всичко, което харесвам е или незаконно, неморално, калорично, пристрастяващо, скъпо или невъзможно.

Хо хо хо

ЧъНъГъ!

Миналата година пиянство и разврат не ми се паднаха, нито Money for nothing, нито Sex on fire. Като цяло, 2011-та беше гаднярска година и с огромно нетърпение и радост й казах сбогом. 2012-та ще е супер силна, обещавам, заклевам се, плюя в пазва, заключ и къщичка!

Първата ми нова година без планове и сингъл започна чудесно, единственият план беше резервоарът да е пълен и спътниците да са куул. Изпратихме 2011-та с трип до Банско да закарам едни приятели, първите ми закупени собствени вериги, оспорвано състезание с един мъж за поставянето им по инструкции в картинка някъде горе над пистите, Serenity на Godsmack и каране по лед, сняг, в преспи и нощно по една писта (ПИСТА, да, по ски-писта с колата) и ЧъНъГъ с 50 човека, които не бях виждала дотогава със страхотна музика за първи ден на годината.

На мама баницата ми донесе следните късмети:

Работа“ (още?), „Животните в къщата“ (да се чете на майка ми двете кучета и n-айсе котки), „Пътувания, пътешествия и път“ (хора, пътища, автомобили е моя живот) и … „Бебе“ (о.0!?)

Шапката с късмети в Банско ми обеща:

В новата година знам, за велики моменти си призван!„, „Пътешествие в Пловдив при много солиден дъжд!“ и „К*ра на Йови

Въпреки, че Йови беше доста симпатичен сноубордист и вероятно к*ра му е още по-симпатичен, в 2:30 ми стана скучно на партито в Банско и след известни спорове с приятелите, влачене по дансинга наобратно и изземване на личните вещи, те склониха да ме пуснат като волна птичка да полетя обратно към София. Дай пак веригите, пистата, лед и сняг, гледката на планината и звездите нощем, боровете натежали от сняг и Florence + The Machines и два часа по-късно на афтърпартитата в София е чудесно начало на новата година.

Дори и само половината пожелания и късмети да се сбъднат, 2012-та ще е a blast. Още повече, че е високосна и аз ставам на 33 тази година. 2012-та ще е моята година, обещавам.

На всички вас пожелавам да сте здрави, много обичани от тези, които обичате, да имате всичко, което ви е необходимо и повече от това, което искате, да сте целеустремени и достатъчно силни да мечтаете смело и да сбъдвате мечтите си, повече усмивки и сълзи от радост!

P.S. И с усмивка да ви поздравя с това:

Advertisements

Кажете си

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on януари 1, 2012 by in просто хрумки.

Навигация