Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ

Ако еволюцията на човека беше приключила, майките нямаше да са само с две ръце.

Тротил ми дай

Пиян 17-годишен, без книжка, с 2,37 промила се опитал да избяга на благоевградска патрулка, но бил спрян. Научаваме от бичивито и че баща му му дава да кара, но само на черни пътища, където няма куки, за да се научи (шото булгаристана от всичко разбира сам най-добре!). Също така бащата, смучейки фас, казва гузно, че и на него му се случвало да кара пиян, „не трябвало да се прави така, ама…“

Искам да си сдъвча книжката, да я нарежа да гирлянди, да я пусна в центрофугата и после да я изхвърля някъде, пред някое районно. После ще взема акта за раждане на сина ми, ще го навия на руло и ще се самоубия с него от упор, не искам да съм „родител“.

„Стив Джобс почина. Най-после. Бил Гейтс, ти си следващият. А Брус Стърлинг е жив и къса глави.“ написа мой приятел на стената си във Фейсбук. Човек, който вярва убедено в това хората да са равни, уважавани и ценени еднакво и че светът е място за всички.

„Детски надбавки да се дават до 2 или 3 деца в семейство…Съгласно предложението за всяко следващо дете могат да се получават надбавки само за родители със завършено средно образование, за да се стимулира по този начин интелигентната раждаемост.“ ВМРО с предложение за политиката си за раждаемостта от 2008 г, все още активно. Това дори няма да го обсъждам, просто искам да замерям с наакан памперс всички умници, които вярват в това скодоумие.

М. Бенатова за профила си във Фейсбук: „Веднага подадох сигнал в ГДБОП, които изпратиха официално писмо до администрацията на сайта. Освен това се свързахме и директно с пресцентъра на Facebook. Изпратих и копие от личната си карта, за да докажа, че личният ми профил е реален.“

Шото е Миролюба Бенатова, ерго е Папата, Дарт Вейдър и Чък Норис, Жана Д’Арк и средновековна девственица с железен пояс в едно. Когато ми откраднаха лаптопа от вкъщи, месеци по-късно куките се обаждаха на ЗАПОДОЗРЕНИТЕ да ми искат телефона, щото съм си сменила номера. Не могат да намерят МЕН, а аз наивно чакам да намерят лаптоп с вграден софтуер за сателитно откриване. Но аз съм просто някаква си тука Муша, дори не съм Бенатова.

Двама мои познати, и двамата хомосексуални, единият от които известна фигура в света на изкуството, ме втрещиха. Единият е открит гей, за другия всички знаят, че живее с човек от същия пол, с когото имат дете, даже май вече и второ. Първият агитира да се гласува за РЗС (като се има предвид педеращината в тази партия, няма да го съдя толкова жестоко), другият харесва ПП Атака. И хомосексуалните вече не са това, което са. Къв прайд, кви пет евра.

БХК. Български Хелзинкски Комитет. Чертичка, точка, хоризонт.

Мъжете. Три потвърдени правила за мъжете. Първо, жената, уважаеми, има не само вагина, има и бедра, и корем, и гърди, и шия, и гръб, както и глава. Вероятно е цялото ви внимание да е насочено в тамдолието, обаче опитайте се да се мултифункционирате малко. Второ, там долу не е Марянската падина и няма опасност да се загубите. Така че, плийз, не се гмурвайте безцелно като в барокамера с идеята, че там има регулировчик, който ще ви упъти към G-точката (която и без това ви е трудна дестинация). От лумкане полза няма, няма и оргазъм. Третото правило е, че не може да се държите като нискостеблени тъпанари и да пращате смс как сте без бельо (това го правим ние, не вие), после да казвате, че страдате още по бившата си приятелка и не искате да правим секс, но ще дойдете в офиса, където ние трябва да прекараме заедно с вас и липсващите ви гащи 12 часа нощем да ви учим как се работи, след което да не се явите два пъти и да кажете, че сте размислили. Ами ние пък размишляваме колко неапетитен е вашият пенис, облечен в бельо или не.

Прогнозите на Емил Чолаков по бичивито. Моля, МОЛЯ, някой най-накрая да спи с Емил Чолаков. Който и да е, ениуан, моля, плийз, бъдете активисти и дарете този доброволчески жертвен секс, че да се свърши вече тази мъка всяка вечер в 8.

„Протестиращите“ содомисчета с качулки, Фред Пери Авери и призиви Зиг-Заг. Get a life. Или get a мотика и свършете едно добро дело на някоя ливада. Понеже сте активни онлайн граждани, направете си онлайн ТКЗС и се потете виртуално там. На родителите им мога да кажа само едно: undo първите 7 години и redo възпитанието, ценностите и мисловния процес. Ако най-интересното, което синът ви е научил от интернет, е как да направи напалм в домашни условия, свалете си колана от панталона и се самонабийте, пълен провал сте като родители.

На всички кандидати за кмет, президент, народен любимец и стратег за политическа пенсия: писнА ми от паркинги, кучета, цигански гета, нулев боклук, Софийска вода, ленти за рязане, подпалвачески жп-вагони, градски ченгета, селски ченгета, Миролюби и Войномразци и всякаква сволоч, която ме залива от сутрешното ми кафе до порното преди лягане. Искам да е вече краят на ноември, когато е минал 23 октомври и едномесечното анализиране от нафталинени Ентелектуалци защо и как се оказахме пак със същия уй и същото правителство и Столичен кмет.

БиТиВи и „обратните“ в субтитрите на филмите, които пускате. Уруди, ако аутнем една трета от служителите ви, още ли ще ги наричате „обратни“?

Изобщо, дайте тротил. Или джип с гориво да отида да живея с ЕДНОТО СИ ДЕТЕ, за което НЕ ПОЛУЧАВАМ ПОМОЩИ, в най-, ама най-най-затънтеното селище на Родопите, където дори БНР не се хваща и няма ток. Ще отглеждам алпийски венчелистчета, ще тичам по бяла ленена роба, ще пея със синигерите и ще си полудявам кротко, но мъдро, необезпокоявана.

Advertisements

9 comments on “Тротил ми дай

 1. MadWizard
  октомври 9, 2011

  …има попадения този път.

  Like

 2. гф
  октомври 9, 2011

  „Първо, жената, уважаеми, има не само вагина, има и бедра, и корем, и гърди, и шия, и гръб, както и глава.“

  Вярно, има и гъз, а както добре знаем гъс душа нема.

  Like

 3. Musha-Busha
  октомври 9, 2011

  В гъСка душа не търси. От тях душа се бере…

  Like

 4. Shine
  октомври 9, 2011

  Няма нужда да бягаш толкова далече 🙂 Аз си останах в София, но отказах телевизията и печатните медии като цяло преди около 2 години (ако има нещо важно, така или иначе всички околовръст само за това ще говорят). Оставила съм всеки сам да си защитава правата и да си изпълнява задълженията (защото всеки, чиито права съм защитавала, в един момент започва да смята за съвсем нормално да му изпълнявам и задълженията). По-скоро ще си пия кафето на челна стойка, разлиствайки каталога на IKEA, отколкото да си причиня сутрешен телевизионен блок, Бенатова, Бойко Борисов и пр. ТВ junk.Мъже ползвам рядко, но качествено. От всички пороци ми останаха само алкохола и цигарите. Така де, ако видиш жена с бяла ленена роба и алпийско венчелистче зад ухото по Графа, аз съм:D

  Like

 5. tutankhamon661
  октомври 10, 2011

  Боже, колко мъка има тук!
  Жена, ти как изобщо живееш с такива черни мисли?
  Ако аз имах такива хрумвания, щях да съм кълбо от нерви.
  Всъщност понякога не се ли радваш на живота? Нещо хубаво откриваш ли?

  Like

 6. Thirteen
  октомври 17, 2011

  кво беше „Господи, дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия всичките“

  Like

  • S
   октомври 17, 2011

   Такава четинеста мисъл случва се и моята глава да загложди;)

   Like

 7. Eneya
  октомври 22, 2011

  ОК, добре казано.
  Само въпрос, какво точно всички хранят БХК? Това е някаква убер публична тайна, която не се споделя. Разни хора с голям гняв ги споменават, обаче никога не конкретизират защо и за какво аджеба?

  Like

Кажете си

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s