Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ

Ако еволюцията на човека беше приключила, майките нямаше да са само с две ръце.

Любов ли бе

начи, официално затварям вратата на частната си лудница. направо я затръшвам за вифаджийки всякакви, с гребла, без гребла, с боксови ръкавици, алкохолички, работохолички, неспособни на обвързване, с гаджета или с тежък багаж от предишни гаджета, с гаджета, с които „са приятелки“, мъжемразки, мъжеподобни жени, психопатки, с лопатки, без, обикновени луди, неосвидетелствани психарки, мегаломанки, егоцентрички, емоционални преебвачки или използвачки, перверзнички и най-вече тези, които смятат, че искам да правя секс с тях и смятат отвращението ми за сподавена страст.

не просто вратата да тръшна, трябва да изградя зидана стена, пред нея да изкопая ров и да пусна един огнедишащ дракон!

скорошни събития с една ме накараха да се замисля кога хората наистина са влюбени и кога е просто увлечение.

аз, като повечето Стрелци, редовно изпадам в епохален любовен всепоглъщащ амок. случва се на някакви периоди от време, всеки път протича що-годе еднакво, но аз всеки път убеждавам успешно всички, че този път е различно и уникално. начи, тука четящите Стрелци се усмихват лукаво, защото знаят за какво им говоря. любовта на Стрелеца еволюира за часове, избуява като минзухар направо, Стрелецът откача, превключва на някакъв любовно-феромонен автопилот, който притъпява всичко друго, но засилва всякакви сензори за обекта на чувствата на Стрелеца. за часове Стрелецът е прозрял кой е най-вълнуващият, незабравим и страстен път към сърцето (да се чете леглото) на обекта на своята страст и действа. от опит знам, че никой, ама никой не сваля по-добре от един ловък Стрелец. в тези уникални, вълнуващи първи моменти (дни, даже може и месеци) Стрелецът ще те зашемети, ще обърне света ти, ще те накара да се чувстваш единствен, уникален, всемогъщ, жизнен и направо окрилен.

кофтито на Стрелеца е, че често бърка хлътването с любовта. хлътването е сладко-горчивият период от време, през който си заслепен от някой, с когото е малко вероятно да стигнете донякъде (легло, задна седалка, олтар и други житейски дестинации), което в крайна сметка завършва най-често с леки изблици на раздразнение, след като нещата са приключили (по един или друг начин).

затова е важно, за здравето на всички участващи в това мероприятие, да е ясно кое е хлътване и кое – любов.

в случая на Стрелеца, неговото хлътване много прилича на любов за другия човек, не защото сме гадни копелета, които искат да повредят емоционално някого, а защото, докато валят звезди и оргазми, ние искрено вярваме, че това е любов. а истински кофтито на Стрелеца (на всички Стрелци, които познавам) е, че хлътването, маскирано в главата му като любов му минава не скоро, не за известно време, а в рамките на една нощ или заради жест, реплика или просто така. и след това остава едно такова отвращение и раздразнителност към този друг, доскоро любим човек. затова на много хора им е трудно да остават приятели след края на каквото са имали – защото единият от тях наистина се чуди какво, по дяволите, е правил с този човек и от възпитание си мълчи. после, неусетно и неочаквано, идва друг човек и понякога целият цикъл се завърта наново, а в други случаи – идва точка:)  за разлика от хлътването, любова на Стрелеца не минава, остава завинаги, поне в това Стрелецът се е компенсирал – когато обикне, обича цял живот и направо умира за другия.

хлътванията минават бързо и безболезнено, когато осъзнаеш какво не е хлътване. проблемът е, че в първоначалната вихрушка от чувства много хора ги бъркат с любовта и други глуповати състояния на духа. казаха ми утвърдени учени (които са прочели всички броеве на Космо!), че имало три начина да разбереш дали е хлътване или любов. първо, представяш си лицето на този човек, как спи и насън суче (изобщо не искам да влизам в дискусия защо някой на първо време ще си представя възрастни хора как сучат!!!, просто следвайте сега тука трите стъпки). после, представяш си как отиваш с този човек някъде, където теб много те уважават и си много ценен. последно, представяш си сватба с този човек. ако тези три образа са предизвикали отвращение, смях или паника, значи цялата работа мирише яко на либидо.

аз пък препоръчвам яко секс. секс до дупка. ако е просто хлътване, супер секс. ако е любов, много супер секс за дълго време.

Advertisements

20 comments on “Любов ли бе

 1. Shine
  септември 11, 2011

  Наскоро открих блога ти и го изчетох „от кора до кора“ 🙂 Ако затвориш частната си лудница, какво ще правим ние, феновете, докато излезе енциклопедията на уродите? 😀

  Like

 2. Musha Busha
  септември 11, 2011

  Ще ви напиша такъв текст, който ще ви отвее направо и тотално ще откачите, заради което ще отворя лудницата отново, за анекс към енциклопедията:)

  Like

 3. Poli NA
  септември 12, 2011

  „йебанье, гребанье, йебанье, гребанье“?!?!?! WTF?!!???

  Like

 4. S
  септември 14, 2011

  Мисля (надявам се)..от срелец до стрелец да има пропаст разлика. Ако изобщо може да се подвеждаме по дрънканиците за зодии.

  Like

 5. Thirteen
  септември 14, 2011

  да си стрелец е трудна работа. и не, няма голяма разлика от стрелец до стрелец особено ако става въпрос за родените през декември 🙂

  Like

 6. S
  септември 15, 2011

  Ама че ги нижат хороскопите:)
  Някъде пишеше, че стреля ли стрелецът, блазе й на уцелената, но позволете ми дълбоко да се усъмня…

  Like

 7. S
  септември 18, 2011

  Голямо наказание ми е тая зодийка!!!
  Даже за приятелство не става:-(

  Like

  • Musha Busha
   септември 20, 2011

   ъъъ..хайде да не хейтваме хората заради зодията? в крайна сметка, зависи от човека.

   Like

 8. S
  септември 20, 2011

  и като все ме тласка към това (определеният човек), как да се размине с хейтването! някои мислят, че е много симпатично да нараняваш постоянно някой друг!

  Like

 9. Marinki
  септември 20, 2011

  YES! Дршшшш, дрш!

  Like

 10. S
  септември 20, 2011

  Роди емоция, но не и коментар:-(
  Не става дррршшш, на отчаяние съм в плен..

  Like

 11. Marinki
  септември 21, 2011

  Може ли виталност и крещяща аура да пораждат отчаяние? Дават ли ти- взимай, гонят ли те – бягай и не се обръщай назад, защото улицата е вече празна, вратата в края на коридора – затворена. Учи се, когато ти се дава, подай, когато ти потърсят. Ще трябва да подаваш малко повече от очакваното обаче.. Това с нараняването със сигурност не е зодиакално предопределено, обикновено произтича от гола липса на себепознание, която за съжаление е присъща на мнозинството човеци. Иначе светът би бил едно прекрасно място за живеене 🙂

  Like

  • S
   септември 21, 2011

   Учим се лека- полекичка, но…с риск да демонстрирам трагична липса на разум, изразявам убеждението, че от някакво (в случая) стрелец няма защо да се бяга.
   Точен ритник желязна врата отваря и остава зейнала! Останалото са подробности:(

   Like

 12. Marinki
  септември 22, 2011

  Пожелавам успех и после да разкажеш. Ама в друг някой блог.. Дотогава – have a nice life :))))

  Like

 13. S
  септември 22, 2011

  Дали има по-подходяща тема на блог, където ЛГБТ с тежък багаж да си каже за едно стрелче??:)
  Раздава го непоносимо гаднярче, без да се усеща или дори нарочно! Ми не е готино такова отношение към приятели и/ли любими хора..

  Like

  • Musha Busha
   септември 22, 2011

   Коментарите станаха личен диалог между двама души и понеже останалите (в това число и авторката на текста) си нямат идея за какво иде реч в междузодийната драма, учтиво ви моля или да внесете яснота в историята, или да пренесете диалога в нещо лично, примерно вечеря:)

   Like

 14. S.
  септември 23, 2011

  Няма да ви приспивам с историята или пък обширната предистория..
  Изтъкани от трагизъм, страхове, ярост, чувство на непълноценност и грамадна празнота (естествено), с които очевадно не успявам адекватно да се справям!
  Силната любов…..към стрелеца излиза, че е нищо повече от допълнение към общата болезнена картина. Не се издържа, честно!
  ( Поне не посягам към хапчета, прахчета и картончета))

  Like

 15. Dzak
  октомври 4, 2011

  Дълбока въздишка на облекчение на това място. Тъкмо бях решила, че аз не съм у ред.
  Musha, дяволски права си. Казано от един късно-ноемврийски стрелец /не че се оправдавам / :))

  Like

 16. tutankhamon661
  октомври 10, 2011

  Искаш секс? Това вече е лъч надежда.
  Мисля, че някой ден ще можеш да се радваш на живота.

  Like

  • Musha Busha
   октомври 11, 2011

   Даниеласашо (тутанкамон?), животът ми е цветен и интересен, не бих живяла друг. Секс не ми липсва, мерси, нито лъчове.

   Like

Кажете си

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Информация

This entry was posted on септември 11, 2011 by in размишления по теми всякакви and tagged .

Навигация