Муша-Буша в пространството

Всичко, което харесвам е или незаконно, неморално, калорично, пристрастяващо, скъпо или невъзможно.

Активност

Оригиналът е на Ule’s Blog


От доста дълго време навсякъде чувам как в България нищо не се случва, как хората били много инертни, как не отстоявали правата си, как позволявали на сек`ви полтически идиотковци да се гаврят с тях. За съжаление съм съгласна, че това донякъде е така. Но точно затова днес не искам да пищя наравно с всички останали по тези теми. Днес искам да представя другата страна на монетата.

 

Български Активистки Алианс – група от млади, активни, мислещи и желаещи да се борят за една по-добра България хора. Хора, които често се оказват в дъното на хубавите неща, които се случват в милата ни татковина. И правят всичко това без пари. Нещо, което е много важно да се подчертае дебело. Някой в България прави едни хубави неща, не защото ще има далаверка и повечко луканка, а просто защото вярва, че от него зависи подобряването на живота на всички нас.Те крадат от личното си време и от времето, в което е „нормално“ да отделят на семействата си. Тези хора, всъщност са основната част на българското гражданско общество, до голяма степен те са единствения коректив на безумията, с които сме заляти ежедневно. Те реагират, когато всички други мълчат – когато хора са пребивани и убивани заради цвета на кожата си, заради сексуалната си ориентация, защото някой не си е свършил работата. Те реагират когато хора са унижавани и недооценявани заради уврежданията си, заради пола си, заради липсата на медиина отговорност. Те реагират, когато другите мълчат.

Сега имат нужда от вашата помощ.

Нека всеки, който иска да помогне, разпространи тази информация – социални мрежи, имейли, да разкаже на приятелите си – за да може гласът на БАА да бъде чут наистина от повече хора.

Това са те:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Blgarski-Aktivistki-Alians/107827622621913

http://bulgarianactivistalliance.org/

Advertisements

One comment on “Активност

  1. lilia
    декември 17, 2010

    Радвам се и дано това продължава.Така е по-достойно.Дано стане

    Like

Кажете си

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on декември 17, 2010 by in размишления по теми всякакви and tagged .

Навигация