Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ

Ако еволюцията на човека беше приключила, майките нямаше да са само с две ръце.

Няма проблем (стига да е тройка и без гейове)

Много сме освободени. Приемаме тройките и груповия секс с една весела усмивка, заучена още от детската градина, когато чуехме думата „пишка“. Преди няколко дни пък ме нарекоха „тесногръда“, защото заявих, че ми се струва лицемерно да се жениш, след като още в началото ще изневеряваш. Да, с всичко това няма проблем. В същото време да си гей все още е мръсно занимание. По-мръсно от изневярата, по-скандално от оргия. Те са „различни“, а аз като чуя тази дума и настръхвам, все едно съм в компания на кадри на НАТФИЗ.


И така, ето една сесия на фотографа Джеф Шенг, посветена на хомосексуалните в американската армия. Лицата им не се виждат, закрити са сякаш случайно или просто изрязани от кадъра. Името й е “Don’t Ask, Don’t Tell” и на мен лично ми помага да ме залее вълна от недоволство. Как може. Какво толкова?

via Glowfish Inside.

Advertisements

One comment on “Няма проблем (стига да е тройка и без гейове)

  1. hkoparanov
    март 19, 2010

    “Don’t Ask, Don’t Tell” беше доскоро (доколкото знам Обама искаше да я отмени) официална политика в американската армия – няма проблем да си гей и да служиш в армията, стига да не казваш, че си гей. И съответно никой никъде не те пита за сексуалната ориентация.
    На пръв поглед това звучи като равноправие, че и гей могат да служат в армията, но всъщност е супер дискриминационно. И звучи като „нямаме нищо против любовта, ама да го правят в закрити помещения“

    Like

Кажете си

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Информация

This entry was posted on март 19, 2010 by in размишления по теми всякакви and tagged .

Навигация