Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ

Ако еволюцията на човека беше приключила, майките нямаше да са само с две ръце.

1 година L word Party в ID Club София

Всичко започна ето така, преди една година с партитата специално само за жени, всяка последна сряда.

На 24 февруари 2010, последната сряда на месеца както винаги, ID Club пали свещите на тортата и подарява много и хубави неща на своите гостенки. Понеже знам каква ще е програмата, мога само да кажа, че много ще те е яд, ако го пропуснеш. Да, знам, че е в сряда вечер и че на другия ден си на работа. И знам, че имаш родителска среща същата вечер. Знам и че в четвъртък имаш работна среща в 9 сутринта. Знам също, че във вторник вечерта ще се размажеш на някое поп-фолк парти и срядата ще ти се стори нескончаема. Знам и че спря да пиеш преди два месеца и не ти се излиза да смучеш минерална вода три часа. Знам също, че жена ти (вече) не те пуска да ходиш на „такива“ партита. Знам, обаче, че всичко това са пълни глупости. Родителските срещи обикновено са приключили в 11 вечерта, всички ставаме рано за работа, вторнишкия махмурлук минава по-лесно с бира в сряда вечер, а и не е нужно да си пила, за да си изкараш весело. Спри да правиш глупости и да се караш с жена си, защото скоро и до магазина няма да те пуска да ходиш сама. И просто ела.

Ако веднъж в месеца има специално парти само за жени, и в сряда тази традиция празнува една година, и ако жените ще отидат на това парти, ти наистина ли няма да отидеш?

Торта като за рожден ден, игра с награди, невероятно шоу, забъркано от Елза Парини – това са само част от приятните изненади, които екипът на ID Club София е приготвил за отбелязването на първия рожден ден на своето единствено по рода си L word Party! На 24 февруари – сряда, клубът отваря врати само за дамите и им поднася една нощ на незабравими удоволствия. Всички „обичайни заподозрени” ще бъдат в ID Club София за рождения ден на събитието, символизиращо желанието на дамите да имат свое мнение за секса и сексуалната ориентация. Водеща на шоуто ще бъде най-личната сред красавиците на ID Club и нощния живот, алфа-женската на нежното семейство котки – Мис Елза Парини! Музиката ще бъде миксирана и доставена до мощните тонколони от DJ Sl.D, а за доставките в течно състояние ще се погрижи отборът от момчета и момичета с електронни табели на гърдите си… За да е истински рожденият ден, ще има и торта, а всички гостенки имат шанса да спечелят награда в специално подготвената за случая игра! Репертоарът на това по-различно L word Party ще бъде подхранена с напомняне на някои от най-добрите моменти от вече изминалите 12 месеца. Очакваме ви на 24 февруари – подходящо облечени, но най-вече заредени с енергия за една яка нощна дамска фиеста!

Advertisements

Кажете си

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Информация

This entry was posted on февруари 22, 2010 by in Без категория and tagged , , , , , , .

Навигация