Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ

Ако еволюцията на човека беше приключила, майките нямаше да са само с две ръце.

2 Февруари – наздраве на празнуващите и извинете на останалите

Наздраве на празнуващите и извинете на останалите!

2 февруари 2010:

На 2 февруари микс клуб ID Club ви кани на специално парти – OVER THE RAINBOW: тематични декори, атмосфера като за празнуване и много любима музика. Джордж Майкъл, Мадона, Шер и … „Студио 54”.

Партито OVER THE RAINBOW е на 2 февруари – вторник, в ID Club от 23:55 часа. Входът е 5 лева, а на входа ви очаква специален подарък… Дрескод – всички цветове на дъгата!

2 февруари 2009:

Истерията около 2ри февруари

2 февруари 2008:

Всички питат за 2-ри февруари. Полудяват, някак си, … от гейство. Искат да празнуват. Като сме безделници, казват, да не сме без празници? Година след година се чудим какво гейско има в тази дата, но, уважаеми гейове, лесбийки, бисексуални, транссексуални, интерсексуални и обикновени п…, щом ви се празнува – НАЗДРАВЕ! На тези, които смирено и простодушно не празнуват, и на тях наздраве. Прави сте – няма какво да се празнува, нито у нас, нито по света 2-ри февруари не е, повтарям, не е празник на гейовете.

Преди три години на 06 февруари 2005 в 13.00 часа по радио НЕТ се излъчи първото по рода си в България предаване за хомосексуалните, бисексуалните и транссексуалните.

В първото предаване разказахме историята на 24-годишно момче, което прави опит за самоубийство, след като осъзнава, че е гей. Когато споделя със семейството си, получава пълна подкрепа. Въпреки това момчето не може да се примири със сексуалността си и прави опит за самоубийство. По темата „Ужас! Аз съм гей!“ в студиото гостуваха Митко и неговата сестра.

Изтеглете предаването – 15MB

2 февруари 2007:

Много отдавна, на 2-ри февруари 962 г. е основана Германия. Соломоновите острови са открити на същата дата през 1568 г.

През 1943 на днешния ден Германските войски капитулират при Сталинград по време на Втората световна война. На 2 февруари 1977 г. е родена Шакира, поп-певицата. На същата дата през 1922 г. е родена Стоянка Мутафова. През 1907 г. на този ден почива Димитрий Менделеев, руски химик, откривател на Менделеевата таблица, а през 1984 г. — Михаил Шолохов, руски писател, лауреат на Нобелова награда за литература, авторът на „Тихият дон”, книгата, основен виновник за това майките да кръщават дъщерите си Аксиния.

Днес е Световния ден на влажните зони. Хм…замисляш се, нали?
ВЧЕРА БЕШЕ Трифон Зарезан — ден на лозарите, градинарите и кръчмарите, посветени на тракийския бог на веселието и виното Дионисий.

ДОВЕЧЕРА МОЖЕШ ДА…

Отидеш в Калигула в Пловдив. Чувам слухове за конкурс, водещ Мис Бони, Expose и т.н.
Отиди в Chillout 2 на Versus Mix Party
Или в Адонис на партито с Розови момчета
В In Da Club правят нещо само за „мъжлета”

Макар че според мен има само едно място, което си заслужава довечера:

Ялта. 10 годишния рожден ден на Спартакус. Ти сигурно не помниш Екскалибур, и последната вечер на Екскалибур, преди да стане Спартакус, сигурно сега помниш как затвориха Спарта заради проекта за метрото. Екскалибур и Спарта не бяха просто клуб. Да ходиш там беше култура, лайфстайл, беше куул. Там израсна поколението, което четеше Егоист (тогавашния Егоист с Тъпата Гина, с Ина Григорова, с Епидермис на Карбовски, с Богдан Русев и…) и посрещаше изгрева в подлеза на Софийския. Рейв модата, помниш ли? Бурни години бяха…началото на едно клубно движение. Хубаво беше да живееш тогава.

С умиление и срамежлива сълзица в ъгъла на окото ти пожелавам хубав 2-ри февруари и интересен Info.Update.

Advertisements

One comment on “2 Февруари – наздраве на празнуващите и извинете на останалите

  1. Дарина
    февруари 5, 2010

    Леле мале, „Беше ме гнус от себе си“… ужасно звучи.

    Like

Кажете си

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Информация

This entry was posted on февруари 2, 2010 by in ЛГБТ, да си кажа... and tagged , .

Навигация