Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ

Ако еволюцията на човека беше приключила, майките нямаше да са само с две ръце.

Предостатъчна причина

Хубав ден е днес. Вчера заваля сняг или, за да съм точна, паднаха няколко снежинки, колкото да напомнят, че след десетина дни е Коледа. За моя приятна изненада, на път към работа забелязах, че повечето тротоари вече са покрити със солна смес, за да не се хлъзгат пешеходците. Изглеждаше малко странно върху сухите паважи, защото нямаше действително сняг, който да оправдае солната смест.

Днес, обаче, малко преди обяд наистина заваля – не просто няколко снежинки, а хубава плътна снежна завеса, която покри Брюкселските улици и сгради. Дори небето не ми се струва толкова сиво, колкото обикновено, а Коледата наистина изглежда възможна, само като погледнеш през прозореца към свободно хвърчащите снежни парцали.

Най-хубавата покана за сватба, която може да си представи човек – «сватбата на Катя е на 10 януари, терминът й е на 2 април». С приятеля и се опитваха да имат дете от толкова много време, че вече виждах как надеждата ги оставя.

И за да е още по-хубав деня ми, слушам soundtrack на Meet Joe Black и пия ароматен чай с вкус на череша. Череша, снежинки, Over the rainbow и само една седмица докато отново съм със семейството си са предостатъчна причина да не мога да спра да се усмихвам цял ден.

Advertisements

One comment on “Предостатъчна причина

  1. Дарина
    декември 18, 2009

    🙂

    Like

Кажете си

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Информация

This entry was posted on декември 17, 2009 by in просто хрумки.

Навигация