Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ

Ако еволюцията на човека беше приключила, майките нямаше да са само с две ръце.

Секс игри, ах

sexВсеки си има бутон ON/OFF. Моя бутон не е лесен, но едно от нещата, които ме включва моментално, е Roisin Murphy. Ето и едно неофициално социологическо проучване.

С кого, ако правите секс, няма да се брои за изневяра?

Проучването с общо 5 позиции (може да ви се струват малко, но пробвайте наистина да ги подредите) си има подточка а) българи и подточка б)хора, извън България. Класацията не е ограничена по възраст, пол или друг признак. По принцип е добре човекът, с коготo бихте правили секс, без да се брои за изневярва, да е още жив, но не е задължително:)

Неофициалните социологически проучвания изискват да се провеждат на маса, след известно количество алкохол и неагресивно настроени гости.

И като си говорим за секс, играли ли сте на Go Fish!? Правилата уж са най-лесните на света, макар че винаги има някой неразбрал на масата. Играе се по следния начин: казвате някаква констатация „Никога не съм правил/а еди-какво-си“ и ако сте го правил/а, пиете. Ако не сте, не пиете. Не се играе с обстойни констатации, като примерно един приятел поляк, който каза: „Никога не съм правил секс в 3 през нощта в един вагон на ЖП гарата в Гданск с човек, на когото не запомних името“. Няма много смисъл, разбирате ли. Ако констатацията е интересна, удряте по масата и казвате: „Кажи, кажи!“ и човекът трябва да си разкаже цялата история около констатацията.

А на „Истината или се осмеляваш“ играли ли сте? Струва ми се, че няма нужда да обяснявам правилата.

Всъщност доколко сексът е табу за вас? Колко открити са хората и вие самите да говорите за секс?

Advertisements

5 comments on “Секс игри, ах

 1. Руми
  юли 18, 2009

  да не се брои за изневяра спрямо партньора ми или спрямо мен самата? защото по би ме гонило чувство за вина, ако изневеря на себе си.

  Like

 2. Musha Busha
  юли 18, 2009

  Interesna perspektiva… Sorry za latinicata. Ako izpitvash diskomfort da spish s niakoi, veroyatno ne iskash da spish s nego? Inache bi bilo samojertva, a ne jelanie.

  Like

 3. alisia
  юли 21, 2009

  Със себе си 🙂 Мисля, че само, ако човек се самозадоволява не се смята за изневяра.

  Like

 4. Nikola
  юли 22, 2009

  С извинение за включването, но винаги предупреждавам, че на Пенелопе Круз и Моника Белучи не бих отказал и оставям вратичка за всичките му там Брадпитовци и Баракобамавци и прочее. Не друго – ако откажа на Пенелопе вероятно ще изпадна в такава депресия, че ще съм неспособен на човешка комуникация в продължение на месеци, може би години. Би било изневяра да не спя с нея 🙂
  Но млъкни сърце. Пиянските разкази на истински истории са опасна работа – после винаги се оказва, че някой от пияните не бил толкова пиян и има фейсбук

  Like

 5. longanlon
  октомври 1, 2010

  по-як превод на тая игра според мен е „риск или истина“

  Like

Кажете си

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Информация

This entry was posted on юли 17, 2009 by in да си кажа... and tagged , , , .

Навигация