Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ

Ако еволюцията на човека беше приключила, майките нямаше да са само с две ръце.

Всички попове на наряд за хомосексуалност

Няма как да пропусна такава новина. Хем ми е мъчно за автора, хем ми стана жалко за Църквата, хем се чудя на християните в какво още вярват в тази Църква…

Ваше Светейшество,Обръщам се към вас с голяма болка в сърцето наблюдавайки как се позори и петни името на Българската Православна Църква.

Прочетох от българските вестници за случаят с Ректорът на Софийската семенария Епископ Сионий и за незаконото съжителство на главния секретатр Епископ Наум с друг мъж в неговият апартамент в Светият Синод.

Ваше Светейшество аз ви познавам като един истински и морален служител на Светата ни Църква. Вие трябва да вземете незабавни мерки за очистване името на Светата ни църква от духовници, които със своите действия и постъпки позорат името на Православнта църква в България.

В правилата на светите апостоли 25 правило много ясно казва как трябва да се постъпи с духовници, които се занимават с блудство. А правилото гласи: “ Епископ, презвитер или дякон, който бъде изобличен в блюдство, в клетвопрестъпление или в кражба нека бъде низвергнат от свещен чин, но без да бъде отлъчен от църковно общение…“
А също апостол Павел в посланието си до ЕФЕСЯНИ глава 5-а казва: “ А блюдство и всяка ничистота или користолюбие дори и да не се споменуват между вас, както прилича на светии…Не участвувайте в безплодните дела на тъмнината; напротив изобличавйте ги.“

Ваше Светейшество, ако Вие и Светият Синод не вземете незабавно мерки и не отстраните тези служители от техните позиции това показва че и вие сте покварени както тези служители.

Светият Синод трябва да направи проучване сред всички монаси в България И ОНИЯ КОИТО СЕ УСТАНОВИ ЧЕ СА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ ДА БЪДАТ ОТСТРАНЕНИ ОТ СВЕТАТА НИ ЦЪРКВА ЗАЩОТО ПЕТНЯТ НЕЙНОТО ИМЕ.
НИКОГА В СВОЕТО ИСТОРИЧЕСКО
МИНАЛО БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА НЕ Е ИМАЛА ТАКОВА ПОКВАРЕНО ВИСШЕ ДУХОВЕНСТВО КАКТО ДНЕС. И ВИЕ СТЕ ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА. КАК МОЖЕ ДА РЪКОПОЛАГАТЕ ДУХОВНИЦИ ЗА ЕПИСКОПИ ИЛИ МИТРОПОЛИТИ ЗА КОИТО ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ ТЕ СА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ.

Аз искрено вярвам в Бога и милея за името и авторитета на Българската Православна Църква, но ако видя че Светият Синод отново не прави нищо и като винаги се спотяйва аз ще започна осилена акция чрез българскате вестници и телевизия и ще настоявам за отстраняване на всички покварени духовници.

Патриарх Максим ръкоположи двама архимандрити за епископи на света литургия вчера. Йоан получи титлата Знеполски епископ (вдясно), а Наум - Стобийски епископ (в средата). Снимка: Борислав Николов

Патриарх Максим ръкоположи двама архимандрити за епископи на света литургия вчера. Йоан получи титлата Знеполски епископ (вдясно), а Наум - Стобийски епископ (в средата). Снимка: Борислав Николов

Как е възможно Епископ Наум да живвее в апартамент на Светият Синод със своят любовник и никой да не вижда или да не знае това. За какво имате тази охрана, Те не знаят ли кой има право да живее в Синодалната палата и да не позаволяват на външни лица да живеят там.

Но те може би са се страхували да не бъдат уволнени от главният секртар на Синода Епископ Наум. Как той може да служи в Александър Невски и да дава благословение, когато той целият е потънал в грехове и няма над себе си Божията благодат.

Знаете ли че заради скандала с Епископ Сионий тази година в Софийската семенария има подадени само осем молби за първи клас в семенарията. Ето такива духовници като Епископ Сионий и Епископ Наум ще накарат българите да се откажат от Православната църква и да потърсят църкви с истинско морално духовенество.
Моля Бога дано ви даде достатъчно разум за да изкорените злото от светата ни Църква.

Целувам светата Ви десница и оставам Ваше во Христа чадо,

Свещеник Стефан Михайлов
Вашингтон, САЩ

Сега да чакаме фотоалбум на хомосексуалните църковни разгулници и прошнурован журнал след направената проверка с отметка „Х“, „не Х“, „да се потвърди!“. Интересно ми е само колко време ще му отнеме на Свещеник Стефан Михайлов да сертифицира в гейство всички попове в България. А още по-интересно ми е Църквата с колко „не Х“ попове ще остане след вечерната проверка? 20? 30?

Докато още размишлявам по калкулацията, се оказа, че авторът на писмото бил низвергнат от Църквата през 82-ра. На първо място, и в общуването с Него си има процедури и входящи номера („противно на каноничните правила (писмото) е отправено на Негово Светейшество Максим патриарх Български и митрополит Софийски чрез медиите, а не чрез деловодството на Патриаршията.“) Второ, „Стефан Михайлов е бил свещеник до 1982 година, когато е низвергнат като второженец и няма право да се титулува като свещенослужител.“ Оказва се, че блудният син Михайлов е искал да се върне в бащиното лоно, но тъжденията му са били напразни и сега си отмъщава на цялата си (хомосексуална бивша) рода. Дребнаво заяждане от моя страна, наистина. Така си е, бивш поп и бивш гей няма…

Advertisements

20 comments on “Всички попове на наряд за хомосексуалност

 1. Дарина
  юли 12, 2009

  А ако се намерят хетеросексуални църковни разгулници, какво ще ги правим? 🙂

  Нали на монасите не им се разрешава да правят секс с НИКОГО, какво значение има дали са хомосексуалИСТи? Това налагане на целомъдрие възпрепятства тези хора от размножаване, между другото.

  Леле, това църква ли е или цирк? Ужас!

  Like

 2. oberonbg
  юли 12, 2009

  Това ми напомня донякъде на отговорът на папата към педофилските скандали в църквата му: махнете хомосексуалните. И тук както и там имаме едно приравняване на педофилията с хомосексуалността. Пак не са в час.

  А на мен изобщо не ми е жал за църквата. Каквото са си постелили… Нямам абсолютоно нищо против да изчезне.

  Like

 3. Аинди
  юли 13, 2009

  Ах, папата е имал предвид да не става секс и изкушение -защото са от един пол в манастир…
  Труту

  Like

 4. Musha Busha
  юли 13, 2009

  Oberon, Църквата не може да изчезне. Човекът има психологическа потребност да вярва, че животът му е подвластен на по-висша сила, а и вярата винаги е оправдание, когато не може да намери логическо обяснение.

  Ужасно е, че Църквата тълкува библейски митове, а после прави точно обратното на това, което уж проповядва.

  На мен ми е жал, наистина. Помня, като б

  Like

 5. Аинди
  юли 13, 2009

  Във ЛГБТ -общество, има един мит, който не се спазва… ?!?…. Когато се отменя, че хомосексуализма е болест… … Здравната световна организация, казва, че е избор… А сега се твърди, че има 10% които не избират???!!!! -Тоест патология… Неизбежно като астмата, витилиго..,.. ..и т.н.. ..

  Like

 6. Дарина
  юли 14, 2009

  Аинди, нещо не схващам какво се опитваш да кажеш. Щом не е избор, значи е болест, така ли?

  Like

 7. Аинди
  юли 14, 2009

  Истината е, че е всичко! -Избор,увлечение, протест, любов, психо-травма, забрава, невъзможнос за друга сексуалнос(нещо като епилепсия).. .. психо-емоционална и сексуална превъзбуда.. и .. н.т ..

  Like

 8. Аинди
  юли 14, 2009

  И все пак, който не може да избира е болен, на физическо ниво, като затлъстяване, като импотентнос, и т.н.. .. Всеки хетеро може да е би, значи всеки гей може да е хетеро.. Нали!

  Like

 9. Ианди
  юли 14, 2009

  Да, и всеки хетеро, който, както стана ясно е болен (защото не може да избира), може да гей. И после розовият слон Димбо замаха с ушички и отлетя…

  Like

 10. Аинди
  юли 14, 2009

  Ако хетеро не избира, неможе да е гей! Но е естествено да си хетеро- защото секса има смисъл, продължение на родът…

  Like

 11. Ианди
  юли 15, 2009

  Аз лично бях гей около 5 години, после ми писна и избрах да бъда бисексуален, да е по-лесен преходът. Наскоро ми писна и мисля да започна да опрашвам другите мъже.Ще трябва да си направя спермограма, може да се окаже, че целия ми секс досега е бил безмислен! Не съм сигурен,все пак, но в свирките има много смисъл, мисля аз:)

  Like

  • pdoynov
   март 24, 2014

   Абе човек – какви ги плещиш?!? Или се гавриш или не. И в двата случая не е много читава постъпка, да не кажа по-силна дума. Да не мислиш, че само педерасите имат проблеми в секса? И какво от това? Дори да приемем, че 10% от педерасите били такива по рождение (което навежда на въпроса аджеба другите как стават – може би с гледане не чичковци, или батковци, дето се натискат в парка – което е основната причина за мен да не се дава такова своеволие на педерасите – като искат да се е**т – да си го правят в къщи на тихо, пък дай Боже да се усетят един ден, да се вразумят и да спрат) това е по Божие снизхождение, защото е казано, че на всеки Бог дава изпитание според силите му. Тоест, всеки педераст, макар да е такъв може да се справи с кръста си и да се пребори с тази привичка. Друг е въпросът, че не го правят, а се „опрашват“ един друг, както ти писа. Пак по снизхождение Бог е решил да не успеят успешно да се „опрашат“, че си представям какво раждане ще бъде…

   Like

   • Musha Busha
    март 25, 2014

    Извинете, Вие от кой век пишете това? Някъде от тъмното средновековие, когато горното мнение е на следващата страница след обяснението, че Земята е плоска?

    Like

 12. Аинди
  юли 15, 2009

  Опрашване на –изхода-? Но поне пълни ли джоба ти? Хейтъри, ли са гей-хората?- след като фашистите са скрити гейове, значи гей-хората са скрити фашисти!?!… Повечето би мразят чистите гей, а чистите гей мислят би за не добре ориентирани гей. Според чисто-гей-хората няма би, несъществуват бисексуални… Лесбийките неразбират гейовете, и са подозрителни към тях, защото гей имат женска подмолност, а лесбийките са сериозни и презират някой женски черти… Гей са неспособни да стигнат до травестит-възприемане на себе си и на травестити, но и не искат да го правят… Но и колко ЛГБТ има в църквата на ……..(три шестици)!?

  П.п-имай по-голяма креативност в измисляне на ник!

  Like

 13. Дарина
  юли 15, 2009

  Аинди, ако ние хетеросексуалните правехме секс само за размножаване, на този свят нямаше да има презервативи и противозачатъчни таблетки.

  Ако се опитваш да започнеш кавга, няма да успееш.

  Like

 14. Аинди
  юли 16, 2009

  Дарина! Точно така, но имам предвид естествен секс а с презерватив и хапчета не е.. Както и гей секса не е. Просто естествена биология. Иначе има и друг секс!

  П.п- Добър съм, не се безпокой. Повече от добри са намеренията ми.,-)

  Like

 15. oberonbg
  юли 16, 2009

  Musha Busha,

  Изобщо не мисля, че човек има нужда да вярва, т.е. някаква дълбока нужда, която не се влияе от възпитанието и културата. Аз нямам изобщо такава нужда. А църквата не е необходима за вярата, нали? Дори и библията не е. Все пак това е книга, писана от мъже преди хиляди години. Ами книга. Като старогръцките легенди и митове, които са ми далеч по-интересни.

  За Аинди. Разбрахме смяташ всичките хора за ненормални. Защото няма човек, който да прави секс само за размножаване. Ако го прави, то е за удоволствие или изобщо не го прави. Останалите неща са абсолютни бръщолевения. Та ти повече от 3 изречениея май не можеш да вържеш. Няма какво да коментирам повече. Не си струва.

  Like

 16. Аинди
  юли 17, 2009

  Ако има след смърта друг живот? А всички знаем че има! Но може би, ти нямаш душа, а си само декор в матрицата? Затова не търсиш истината, и мислиш нередностите в този свят за нормални.?

  Like

 17. Musha-Busha
  юли 17, 2009

  Oberon, според мен, потребността да вярваш в нещо/някой я има във всеки човек, повече или по-малко, но това си е мое мнение:)

  Аинди, ти зацикли ли, бе човек? Даваш ли си сметка, че ВСИЧКО, което съществува, е част от природата, от света около нас? От естественото ни обкръжение? Дори това, че пишеш на блога ми. Не бъди фанатик – ако не е естествено това, което не ти харесва, събличай дрехите и хуквай по чукарите, по-естествено от това здраве му кажи. Изобщо не искам да коментирам останалите ти думи, че чак ми става насмешливо, сори.

  Like

 18. koko
  юли 18, 2009

  Оправете си снимката – този в средата не е епископ Наум!

  Like

Кажете си

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s