Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ

Ако еволюцията на човека беше приключила, майките нямаше да са само с две ръце.

Едиториал: Империята над всичко!

Едно време, когато още имаше Джемини, издавахме два пъти в месеца електронното списание Info.Update. Обикновено аз пишех едиториала. Заради сантименталната страна или заради чисто информативно-дискусионната ще споделя с Вас част от своите едиториал обръщения.

Този по-долу е писан заедно с ArmyOfMe, aka Thea Ryn дни преди прайдът през 2008-ма. Enjoy.

Ние, които винаги сме били първият ешалон в борбата срещу анти-Българските сили и техните мръсни планове, се чувстваме призвани и днес да извадим лазерните си мечове и да се противопоставим на моралния упадък, който застрашава звездната ни Империя. Въпреки ударите, които Люк и другите хомосексуалисти ни налагат ежедневно, ние ще се борим за запазването на нашия бит, култура и Черната звезда. За нас чистотата на имперското семейство е свята и ние сме изпълнени с решимост да я браним с всички сили и средства.

Нашите принципи са:

1) Ние се интересуваме само от това, което смятаме, че ни интересува. Всичко друго е или безмислено и вредно, или американско. Понякога и двете.
2) Всички държавници са маскари. Те само крадат и лъжат, че слушат Вагнер. Всъщност, по цял ден планират как да ни объркат и оберат.
3) Ние сме най-великите и най-можещите, защото си го знаем и защото си го повтаряме всяка сутрин.
4) Ако можем да си развеем знамето пред някой обектив, дълг е на всеки от нас да преустанови всяка друга дейност и веднага да започне да вее знамето ни пред камерите.

Считано от днес, 22 юни 2008 година, казваме НЕ на разврата, анти-културата и анти-естествените неща, и голямо, кръгло, тлъсто ДА на Новия Имперски Ред!!!! Считано от днес привечер се забранява на жените да носят панталони, за да не се обърква полово-ролевия модел и за да не смущават повече джедаите. Забранява им се да се смеят на обществени места, защото така привличат вниманието на имперските служители и ги разсейват при изпълнението на тяхната служба. Забранява им се на уруспиите да носят и грим, за да не предизвикват пошли помисли в по-висшата форма на живот – Мъжа. Забранява се излъчването на програми на език, различен от имперски. Считано от днес, официален език на медиите е староимперският, като се забранява автоматично използването на чуждици като баклава, мусака, джезве, медии, портфейл и други. Автоматично отпадат порното, музикалните канали, които само насърчават разврата и излишното веселие и, разбира се, Евроспорт.

Забранява се практикуването на сексуални практики с цел, различна от възпроизводството! Ще се води регистър, прономерован и прошнурован с имперски печат, за всички сексуални актове, като задължение на нас, нормалните и културни хора, е от всеки секс да се роди още един съмишленик. Всеки се задължава да регистрира собствените си сексуални актове и да се отбелязва с чавка дали е постигнато зачеване или не; ще бъде назначавана специална проверка от имперска комисия за установяване на наличието на потомък. Ще бъдат наказвани сурово всички престъпници, които са мърсували без да се възпроизведат! Автоматично се забранява оралният секс и всяка форма на сексуална практика, при която не е възможно забременяване!!!

На всеки новороден съмишленик се прави цветови тест и ако Той или тя е с цвят на кожата, отклоняващ се от зададената от Нас гама-норма, се прехвърля за екстерминация.
Забранява се пиенето на бира, различна от Шуменско, защото Шумен е изконната Имперска столица. Забранява се консумирането на вносни хранителни продукти и приемането на вносни, още по-зле, американски лекарствени продукти. По този начин Новият имперски ред ще възтържествува, защото във Великата Империя ще оцелеят единствено здравите, младите и белите; ражданията ще се осъществяват на полето, за да се създаде неразрушима връзка между потомъка и земята и да се избегне бъдещо развиване на анти-естествени наклонности, като носенето на очила, бръсненето с крем за бръснене или подстригването.

Екстерминират се или, за добро поведение, се изпращат на естествен космически спътник, всички животински видове, хванати да практикуват опипване или вреден джедайски хомосексуализъм.

Задължават се всички вредни хомосексуалисти да вървят наобратно, за да бъдат разпознавани отдалеч и да не се влиза в близост с тях в периметър, по-малък от 25 метра. Табелките „Зараза” са препоръчителни. Тъй като отсега нататък ходенето назад става основен белег на хомосексуалните индивиди, а последни галактически изледвания доказват, че хомосексуалиЗМЪТ намалява живота със средно 40%, задължават се гореописаните да ходят наобратно възможно най-бързо, с цел процентът да се вдигне и по-бързо да освободим Галактиката от техните прояви.

Основен принцип на Новия Имперски Ред е демократичността и волята на народа! Затова Ние, петимата, ще управляваме Галактиката, защото единствено ние сме дъ бест, нормални и културни, силни, естествени и само ние можем да решим проблемите на Галактическото общество.

Империята над всичко!

Advertisements

7 comments on “Едиториал: Империята над всичко!

 1. armyofaboy
  юли 4, 2009

  Добрите стари дни.
  Само дето това сте го писали с Теа, не с мен 😉

  Like

 2. longanlon
  юли 4, 2009

  всъщност, винаги съм се чудел, какво аджеба значи „противоестествено“?

  Like

 3. Musha Busha
  юли 4, 2009

  Army, бързах да го пусна и спомените ми изневериха. Теа беше ArmyOfMe. Оправям веднага текста.

  Like

 4. Дарина
  юли 5, 2009

  А сега вече може ли Истинските Мъже да пият „Каменица“? 🙂

  Like

 5. Транс
  юли 5, 2009

  Не преставам да чета ваште активности Аксинија,продолжавајте все така с ентузијазам и хс,следих и парадата којато без теб(вас)немаше как да биде така Европејски.
  Геј заедницата в Македонија има какво да учи од вас,надјавам се следваштата да ви се придружим.
  Само напред,вече сте поблизу до врха.

  Like

 6. Musha Busha
  юли 5, 2009

  long, ами всичко, което не расте по дърветата, е противоестествено, един вид…:)

  Like

 7. TransyMacedonia
  юли 7, 2009

  Oх,да знаете само когато казах че има геј општуване между животински видове в природата каква им беше реакцијата на колегите ште паднете од смех :).
  Такова нешто нјама,и точка.

  Like

Кажете си

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Информация

This entry was posted on юли 4, 2009 by in editorial and tagged , .

Навигация