Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ

Ако еволюцията на човека беше приключила, майките нямаше да са само с две ръце.

Rainbow Friendship шествие ще мине през София

Rainbow FriendshipНа 27 юни тази година в София ще се проведе Rainbow Friendship шествие, организиранo от коалиция от неправителствени организации и представители на бизнес сектора, сред които Международната асоциация InterPride, Българска гей организация “Джемини”, микс клуб “ID Club”, Ресурсен център за бисексуални жени и лесбийки “Билитис” и Български Активистки Алианс. Това ще е второто такова събитие, след като миналата година БГО “Джемини” беше организатор на шествието „Аз и моето семейство”.

На същата дата светът ще отбележи 40-тата годишнина от революционните събития в “Stonewall”, Ню Йорк, когато се положени основите на международното LGBT* движение за равни права.

Програмата, по която ще протече събитието, ще стартира с брифинг на тема „(Как) да откриваме словото на омразата и престъпленията от омраза?”, последван от шествие по софийските улици, културна програма в “Червената къща” и after party в най-модерния столичен микс клуб “ID club”.

На Rainbow Friendship събитието специални гости ще са депутати от Европейския парламент, множество представители на международни организации за равни права, посланици, популярни артисти и певци, които подкрепят и защитават идеята, че хората са равни по между си, без значение на пол, раса, сексуална ориентация, религия и произход.

Идеята на шествието Rainbow Friendship е хората да се съберат и да се забавляват заедно, като обиколят столичните улици под звуците на хаус и диско хитове в ремикси, фреш диско, хип-хоп и електро парчета. Допълнително ще бъде обявен маршрутът на шествието, както и подробности около платформите и другите празнични елементи, задължителни за едно такова събитие.

*LGBT – lesbian, gay, bisexual, transgender (лесбийки, гей, бисексуални, транссексуални)

=край=

За повече информация:

Венелина Михова
Юнайтед Партнърс
Тел.: 832 33 44

40 коментара за “Rainbow Friendship шествие ще мине през София

  1. Ule
    май 26, 2009

    На добър час!

    Харесвам

  2. Светослав
    май 26, 2009

    Само така! Миналата година пропуснах, но тази съм там, задължително.

    Харесвам

  3. vihrena
    май 26, 2009

    охо, Юнайтед Партнърс ли организират! Супер!
    Дано стане повече масовка, да се стреснат скинчетата 🙂
    Сериозно, страхотно е, ако се организираме в по-големи мащаби, крайно време е по улиците на родната ни столица да дефилира нещо различно. Не да си показваме дрешките и колите и кой колко е „фьешън“. Да се дефинират проблемите на това общество, в което живеем, и да се предложат поне начални стъпки за тяхното преодоляване. Да се излезе на светло – хората крият ориентацията си далеч по-малко, отколкото крият чувствата си, мненията си и позициите си, крием проблемите дълбоко в дрешника на обществото, а там те не изчезват по магически начин.
    Rainbow е прекрасен символ на интегритета и разнообразието, и дъгата изгрява след всяка буря 🙂
    Давайте, моля, своевременно информация как вървят нещата и как да се включат хората.

    Харесвам

  4. Musha Busha
    май 27, 2009

    vihrena, United Partners ne go organizirat. V teksta si pishe koi go organizira. UP sa PR agenciata za sybitieto.

    Sigurno shte ima nujda ot dobrovolci, idei i darenia, no sledi blogovete za poveche info.

    Харесвам

  5. vihrena
    май 27, 2009

    следя аз 🙂
    понеже самата се занимавам с PR, смятам почти цялата организация за работа на PR-a, поне на мен така ми се е получавало, не се засягай 🙂
    така че – следя, с каквото можем, ще помагаме на дъгата да засвети.
    Peace!

    Харесвам

  6. 666
    юни 19, 2009

    Смятам, че всички хомосексуалисти могат да се самоопределят както си искат и това си е тяхно право. Но съм твърдо против да се развяват по улиците и да правят нагли демонстрации, защото децата ни се нагледаха на достътачно пошлости, голи задници и предници по всички възможни РЕП-ове, та сега да гледат и тези паради на хора, които /моите уважения, но някои от тях следват модни тенденции/, искат да ни покажат и да ни убедят колко е готина различността им. Пак казвам – не преча на никого и не обвинявам никого, че е такъв, какъвто е, но не виждам смисъл от нагли прояви. Бездруго тези хора са навсякъде край нас, управляват ни и ни диктуват живота. Хайде стига вече!!!

    Харесвам

  7. Musha Busha
    юни 19, 2009

    „Развяват…нагли демонстрации…децата се нагледаха на достатъчно пошлости, голи задници…готина е различността им…

    Не преча на никого…нагли прояви…

    Тези хора ни управляват и диктуват живота…“

    Ти какво, накриво стана днес ли? Голите цици на Андреа, гарнирани с мастика, не те ли дразнят? Земеделците могат да отцепят центъра на София, но това е различно, нали? И националистите могат да си развяват свастиките по Витошка, но и това е различно, нали?

    Къде видя голи задници миналата година, че съм ги пропуснала? Наистина е много МОРАЛНО децата да не гледат гей прайдове, а да се учат как се прави Молотов, нали? Също така е много ок децата да ги карат с линейка в Пирогов, след като са се напили до припадък с джобните за закуска?

    И определено е ултра модно да си гей. Сега на 27ми ще дефилират с есенно-зимната колекция гейство. Само дано ревюто не се узурпира от конкуретна марка – национализма.

    Харесвам

  8. vihrena
    юни 19, 2009

    хаха, като кажат „Управляват ни“, силно се забавлявам! Или са „турците“, или са гейовете, или масоните, или извънземните… Педерасате и той редовно се жалва.
    Мен пък как не ме управляват!
    Това е примиренческо, освен това е самопризнание в слабохарактерност, мрънкане и повод за презрение – че позволяваш някой, когото смяташ за по-низш от теб, да те управлява. Ами като си толкова висш, заеми си високите позиции, които заслужаваш! Само дето трябва и малко акъл, нали, не става само с мрънкане и плюене.
    Много бих се радвала ако НАИСТИНА гейовете или извънземните управляваха. Доказателство за обратното обаче е фактът, че плюнчовците продължават да се плюнчат и нещата продължават да се случват по техния половинчат, мрънкащ, плюнчещ се начин.
    Ако управлявахме „ние“, нямаше да има нужда да демонстрираме за човешки права веднъж годишно с триста зора. И генералната разлика: ако управляваха хора, на които им се е налагало да се борят за човешките си права, те (правата) щяха да са дадени на всяко човешко същество.
    Въпрос на перспектива…

    Харесвам

  9. 666
    юни 20, 2009

    До Муша Буша

    Извинявай, мила! Съжалявам, че мнението ми ви засяга и обижда. Явно съм в грешка за сайта, на който реших да го публикувам, а и вие, очевидно, мразите тези, които не изповядват вижданията ви. Само ще ти отговоря – не понасям голите цици на Андреа, макар че теб би трябвало да те кефят. Не понасям и голия задник на Азис. /Няма да го коментирам повече/. Децата ми се надявам, че няма да осъмнат в Пирогов след препиване, правя всичко възможно възпитанието им да е такова, че това да не се случи, също и коктейли Молотов се надявам, че няма да разберат скоро какво са /дано ги опази Бог/. Но искам да попитам – ок на парада не е имало голи задници, но имаше ли такива дето се млящеха по устите, а? Имаше ли травестити, а? И това на какъв морал учи децата ни, вие нямате деца и затова този проблем не ви вълнува, много ясно. Обаче мен ме вълнува, извинявайте. А що се отнася до модните ви тенденции – и те са толкова натрапчиви, та човек ви познава от хиляда километра. Още веднъж извинявайте, че си изказах мнението тук. Нито ще отида да ви гледам парада, нито ще ви бия, нито ще ви заплювам. Просто казах какво мисля, Сори.

    Харесвам

  10. Musha Busha
    юни 20, 2009

    Боже мой! Очаква се от хомосексуалните да са обидчиви и лесно да се връзват, но се оказва, че обикновено е точно обратното. Вие казвате мнението, аз казвам своето и, вместо да продължим, Вие се нацупвате, чувствате се мразени, цензурирани и прочие…

    В този дух, значи.

    Не разбирам защо очаквате моите инстинкти и желания да са много по-низки от Вашите и да ми прималява при вида на голи женски гърди? На Вас, по презумпция хетеросексуален човек, не Ви ли прималява от всяка гола женска гръд? Ако не, тогава не ме сваляйте до толкова ниско ниво. За голият задник на Азис и гърдите на Андреа мнението ми е следното – безралични са ми и двете и проявявам интерес, единствено, когато билбордът на Азис е свален, заради „морални причини“, а гърдите на Андреа си стоят.

    По същия начин – безралично ми е дали двама мъже, двама травестити, момче и момиче или баба и дядо се „млящат“ по устите, както казвате. Заинтересува ме, когато се налагат двойни стандарти защо момчето и момичето могат да го правят, а две момчета не могат. Това, в моето семейство, е „целувка“ и в двата случая. Точка по въпроса.

    Простете, но имам дете и моето семейство не е изключение. Отново не разбирам защо ми държите такъв патронизиращ, настойнически тон, в стил „като порастнеш, ще разбереш“? Вярвайте ми, притесненията за детето ни са далеч от Вашите – дали сина ни ще види травестит по улицата или двама мъже да се целуват, това никога не ме е притеснявало, както не ме притеснява детето ми да си играе с ромчета и да общува със съвсем различни хора.

    Коментарът Ви да модните тенденции ще го оставя висящ. Простете, но го намирам за смехотворен, наистина.

    Харесвам

  11. 666
    юни 20, 2009

    Не се цупя и лично аз не се чувствам от страната на обидените. Току-виж излезем единомишленици накрая – това го казвам по повод Андреа и Азис, а и не само те – всички разчекнати каки по РЕП-овете. Тези демонстрации ме дразнят. Това не ми харесва и не го смятам за нормално, мисля, че има достатъчно сексшопове, в които желаещите могат да си купят подобни източници на „информация“.

    По повод „млященето“ – извинете ме за израза. Може би е консервативно от моя страна, но ми е странно да обяснявам на детенцето си защо Азис и Китаеца се целуват и кой от двамата е булката. Може и да е тесногръдие, но кому е нужна тази демонстрация. Не би ме подразнило, ако видя гей двойка да се целува в парка, но някой да го прави по време на организирано мероприятие – лично на мен ми идва в повече. Сигурно е смешно, но… Това е положението. Пак казвам – не вдигам ничии чаршафи и не упреквам никого, че предпочита да си ляга с представител на собствения си пол. Обаче аз не демонстрирам моята сексуалност пред никого, повярвайте ми. А и не виждам смисъл в подобна проява, макар че както е тръгнало хетеросексуалните май ще останем малцинство.

    По повод на детето ви – много се радвам, да ви е живо и здраво. От сърце ви го пожелавам, както и да осъществи мечтите си в живота и да има много позитивни мигове. От сърце го пожелавам наистина.

    Това за модните тенденции – може и да не съм в правото си да го казвам, но се почувствах провокирана. Не искам да се конфронтирам с никого. Аз наистина не съм конфликтна личност. Но си имам убеждения, както и вие…

    Харесвам

  12. Musha Busha
    юни 20, 2009

    Съветвам Ви да прочетете следният текст: https://mushabusha.wordpress.com/2009/06/20/само-не-и-пред-очите-ми/.

    Първо, ако визирате Rainbow Friendship като организирана проява за „млящене“, учудвам се, че така сте го разбрали.

    Все пак, „демонстрацията“ на хетеросексуалност наистина е навсякъде, но просто не сте се замисляли. Ако в очите на един хетеросексуален човек целувката между двама души от един пол е демонстрация, то тогава замислете се за всички малки жестове, които хетеросексуалните влюбени си разменят и които СА проява на демонстрацция, но в техните очи не изглежда така.

    За мен темата с Азис и Китаеца, доколкото това е нарицателно за темата хомосексуалност, не е представлявала проблем. Първо, децата са много непредубедени, те приемат света, какъвто го виждат. Детето ни вижда, че в света около него има гейове, хетеросексуални, баби и дядовци, има хора с инвалидни колички, някои са по-мургави от други. За нас е въпрос на комуникация разнообразието на света да бъде обяснено, без да дадвам оценка кое е добро и кое лошо, в това число и без да вкарвам Азис и Китаеца в хетеронорма с булка и младоженец. Пък и за мен е много по-трудно да обясня някой ден на детето си, че някой е починал и няма да се върне, или, още по-трудно, как да обясня на детето си, че някой иска да претрепе майките му? Ето това за мен е по-трудно.

    Харесвам

  13. 666
    юни 20, 2009

    Добре, прочетох го. И какво? Кой ви кара да си криете ориентацията, а и вие нима я криете? Не виждам смисъл от изявите обаче. Освен това не е много трудно да се намерят видеофайлове от миналогодишната ви изява и да се види как изглеждате там. Ако това ви кефи, което очевидно е така, ок. Но за какво ми е този парад по улиците на София?
    А и знаете ли, аз никога и никого не съм имала желание да претрепвам, както и не съм поддръжник на подобни прояви. Ничии майки не ща да трепя и да изтребвам, нищо че все пак доколкото ми е известно в България все още не се извършват операции за оплождане на жена от жена, нали, та това с майките, освен че ми е противоестествено и против природните закони, няма да дойда да ви кажа с лозунги, плакати, а още по-малко хвърляйки тежки предмети по вас, защото имате право на избор като свободни зрели хора. Аз обаче предпочитам да си възпитавам децата в духа на това, че е нормално да приемаш различните около теб такива, каквито са, но не виждам смисъл пак казвам, това да ме залива отвсякъде. Животът на улицата е пъстър и в разнообразието му няма нищо лошо, но не и когато то ми се натрапва. А понеже аз смятам, че все пак Господ ни е създал от два различни пола, не само заради сексуалното удоволствие, но и заради това да оставяме поколение по най-стария известен и нормален за мен начин, то не искам да обяснявам че е нормално по телевизията да ме заливат подобни гей странности.

    Харесвам

  14. 666
    юни 21, 2009

    Литийно шествие срещу гейовете
    Обявеният за следващата седмица гей парад предизвика ответна реакция. За забраната му настояват студенти от Богословския факултет и православни християни, които днес излязоха на литийно шествие.

    Недоволните тръгнаха от площада пред храм „Свети Александър Невски” и ще завършат шествието си при храма „Св. Георги Победоносец” в близост до НДК. Православните организатори заявиха, че не са против правото на всеки да се самоопределя, но за тях гей парадът не е безобидно шоу, а опасна демонстрация на неморалното и опит то да си отвоюва територия в обществото.

    Ето тази инициатива подкрепям аз, защото смятам, че изявата ви е „опасна демонстрация на неморалното и опит то да си отвоюва територия в обществото“. А и не е зле да поговорим за моите права, които нарушавате, карайки ме да гледам вашите паради. Нали?

    Харесвам

  15. Vesela
    юни 21, 2009

    Благодаря за информацията, но вече ми писна да чета за твоите права. Никой не те кара да гледаш нашите паради. Вече започна да досаждаш.

    Харесвам

  16. Musha Busha
    юни 22, 2009

    Госпожо, нарочно не Ви отговорих на предния коментар, защото знаех, че ще се върнете да си кажете болката.

    Да поговорим за Църквата искате? За кое по-точно? За скандалите със заменки? Или за попските BMW-та? Или за разкола в Църквата и абсолютно „християнското“ съдебно дело срещу България от алтернативния Синод? Или да поговорим за педофилския скандал в БПЦ наскоро? Или може би за становището на БПЦ за Хари Потър? Или за това, че рамо до рамо застават попове (грешка, богослови, аз попове не видях) и фашисти?

    Струва ми се, че вече границите на добрия тон са минати. Моля, не обиждайте и читателите на блога, просто не го четете.

    Харесвам

  17. 666
    юни 22, 2009

    Нямаше да изтрия коментара Ви, който започва с „Нито един епитет не съм използвала срещу вас… Не знам от какво се обиждате.“ После, обаче, видимо сте се оляла с „Цуни другата майка на сина ти и ходи да си лягаш.“

    Лека нощ и на Вас, Госпожо. Тук са добре дошли ВСЯКАКВИ мнения, но хейтърите не са. Мога да сляза на Вашето ниво и да започна да Ви псувам и обиждам, но няма да го направя. Просто не си заслужавате. Пожелавам Ви хубав живот и по-малко скодоумие.

    Муша-Буша

    Харесвам

  18. 666
    юни 22, 2009

    Достатъчно! Коментарът е изтрит, защото ЯВНО не сте прочели условията за коментиране.

    Муша-Буша

    Харесвам

  19. Vesela
    юни 22, 2009

    666 много рядко някой да ме подразни с коментарите си, но ти направо изби рибата.
    И случайно да забеляза на литийното шествие, което подкрепяш гейове с Молотов или лесбийки с ножове, пирони и камъни да нападат хората? Какво си седнала да обясняваш коя инициатива подкрепяш? Ами като я подкрепяш ходи ли на шествието?
    И на всичкото отгоре най-нагло се заяждаш и убеждаваш, че си права.
    Аман от мрънкала.

    Харесвам

  20. Musha Busha
    юни 23, 2009

    Vesela, „разговорът“ (това предполага някаква чуваемост, все пак) мисля, че приключи.

    Харесвам

  21. 666
    юни 24, 2009

    Права си, Муша Буша, разговорът приключи.

    И отново, коментарът е редактиран. Ей, ама сте упорита, госпожо:)

    Харесвам

  22. 666
    юни 25, 2009

    Не, коментарът не е редактиран – изтрит е. Поназнайвате някоя и друга дума на английски, но българският очевидно куца сериозно.

    Харесвам

  23. Musha Busha
    юни 25, 2009

    666, какво точно целите с писането тук? Да ми/ни покажете колко начетена сте? Колко български думички знаете? Наистина ли това Ви носи смисъл и удоволствие в последните дни? Създадохте друго впечатление в началото. Напоследък сте просто форумен трол. Още една английска думичка, която може да коментирате.

    Харесвам

  24. darinka
    юни 25, 2009

    minalata godina bqh tam.be6e super izjivqvane.sega iskam da sam tam na vsqka cena no neznam ot kade 6te se tragne.molq vi ako mojete mi kajete.za ni6to na sveta ne iskam da propusna tova 6estvie.

    Харесвам

  25. Musha Busha
    юни 25, 2009

    16:00 часа на Моста на НДК.

    Харесвам

  26. rainbow
    юни 27, 2009

    abe vmesto da harchite parite na horata i da zanimavate policiqta s gluposti, hodete da se lekuvate be! vie ste sram za bulgaria!!!!! znam che shte mi redaktirate komentara, zashtoto vie ste strahlivci, kompleksari, utrepki….ne znam kakvo oshte da kaja…tova, keto napravihte dnes e SRAM! bezrodni izrodi, tova ste vie!!!!

    Харесвам

  27. Дарина
    юни 27, 2009

    Леле, rainbow, по-кротко го давай бе, тези удивителни за нищо ги нямаш! 🙂
    Ако бяха страхливци, нямаше да излязат на улицата всички да ги видят!
    Аз съм хетеросексуална и не ми пречат, на тебе какъв ти е проблемът?

    Харесвам

  28. 666
    юни 28, 2009

    Еха, Муша Буша е оставила коментара на Рейнбоу, направо не мога да повярвам. Явно като излязоха на парада и се видяха какви са хубави, и сега са и по-добронамерени, та пускат мненията и на инакомислещите. Направо да не повярва човек. Онова нещо дето е най-снимано на парада, дето беше се барнало с някакво червено блестящо рокле, то беше най-хубаво. Поздравления!!! И всички останали сте мамини хубавци и хубавици, родителите ви сигурно се гордеят с вас и благодарят на Бога всяка минута, че ги е дарила с такива чеда. Живи и здрави да сте. Между другото, Муша, Весела, Вихрена и др. такива, не дойдох да ви хвърлям коктейли Молотов, не ви псувах и даже нищо лошо не си помислих за вас по време на парада. Но просто нямаше как да не ми направят впечатление снимките ви. Прекрасни сте. Дерзайте. Давайте да изпедерастим децата, нали това е целта ви.

    Харесвам

  29. 666
    юни 28, 2009

    И, Дарина, как да ги е страх миличките, не виждаш ли каква засилена полицейска охрана имаха, те горе-долу със същата пазиха Путин и Буш, когато идваха на посещение в България.

    Харесвам

  30. Дарина
    юни 28, 2009

    666, ти как се казваш?

    Харесвам

  31. darinka
    юни 28, 2009

    Bravo na vsi4ki koito organiziraha 6estvieto.be6e nevoroqtno vsi4ko.bqh tam i 4uvstvoto be6e naopisuemo.bravo na vas.nadqvam se dogodina da ima o6te pove4e hora koito da izlqzat i da kajat: Da az sam gei ili lesbiika i se gordeq s tova.az li4no sam gorda s tova koeto sam.I iskam da kaja na tezi hora koito izbivat kompleksi kato obijdat i plyqt protiv nas.Hora razberete Vsi4ki sme ravni,vsi4ki sme hora i jiveem v svobodna strana,Lubovta e edna nezavisimo dali e kam maj ili jena,vsi4ki iskame da obi4ame i da badem obi4ani,vsi4ki iskame da sme s lubimiq 4ovek.nedeite da hokate i hulite 4e ne se znae dali i vie nqma da se vlubite v 4ovek ot sa6toq pol i togava….Vsi4ki sme hora i vsi4ki 4uvstvame edno i sa6to kogato obi4ame,tai 4e s nito ne se razli4avame ot heteroseksualnite

    Харесвам

  32. 666
    юни 28, 2009

    Даринка, невероятно име имаш. И моето е хубаво, но няма да ти го кажа – не съм длъжна. Но дотук със симпатиите ми към теб, със сигуронст няма да се влюбя в теб, няма никакъв шанс да се влюбя в жена, повярвай ми. Гнус ме е само като си помисля. Съжалявам, че няма да ти хареса това. Аз не съм против това да се влюбваш, да обичаш, да бъдеш с любимия си човек, но щом от тази любов не може да се роди дете, значи тя е прокълната, тя е безсмислена още в зародиш. Това е. И не искам никой да ми обяснява за това колко това се дължи на объркани гени и не знам си какви други подобни нелепости. Да, зная, че такива неща се случват и има хора, които ги влече към собствения им пол, но те са единици. Това, което се вижда на улиците – е модна тенденция, това е … упадък на обществото, Содом и Гомор, както искате го кажете. И ми е страшно, че може в редиците ви да се влеят млади невинни хора. Това е разврат. Няма нищо красиво в него, повярвай ми. Дано някога го разбереш.

    Харесвам

  33. Дарина
    юни 28, 2009

    Опааа, аз, която те попитах за името ти, съм другата Дарина. И съм хетеросексуална, но „идвам“ тук с уважение. Твоето мнение за мене не ме интересува и не разговарям с хора, които не си казват имената. А и не е редно да се обясняваме на чужда „територия“. От мене толкова, КРАЙ НА РАЗГОВОРА.

    Харесвам

  34. 999
    юни 28, 2009

    Lele, 666, predtaviam si da te pitat na ulicata „kolko e chasa“, sigurno shte drypnesh polovinchasova rech za otnositelnostta na vremeto… Ujasno tesnogryd chovek si, naistina ne si zaslujava da se vodiat razhovori s teb. Edno si baba znae, edno si baba bae.

    Харесвам

  35. bobo
    юни 28, 2009

    Щом се означава с 666, значи явно има някакви връзки с дявола, а тръгнала да говори за Содом и Гомор и за упадък на обществото.

    Ами стой си вкъщи и не излизай, за да не попадаш на такива като нас, защото най-вероятно ще ти изпедерастим детето само с поглед. Ей начи, много е жалко да си така ограничен. Хубавото е, че тези хора не го осъзнават и си живеят нормално.

    Харесвам

  36. darinka
    юни 28, 2009

    666.Da ima6 pravo 4e ot tazi lubov ne moje da se rodi dete.no kato gleda6 televiziq i slua6 novini za ubiistva mejdu deca.za otvli4aniq ili poboi, e kaji mi v takiva vremena bi li pojelala edin den edno takova sazdanie da strada po tozi na4in?Ili,bi li mogla da prieme6 edno dete da jivee v semeistvo na alkoholici ili narkomani da bade tormozeno.pak posle se 4udim ot kade idva agresiqta.bi li priela edno dete da jivee v semeistvo kadeto roditelite ne si znaqt broikite i ne im puka kakvo se slu4va s nego.E az ne bih.Saglasna sam edna dvoika oj jeni ili maje da imat dete za6toto znam 4e se otdavat izcqlo na nego i utre6niq en to 6te stane 4ovek a ne edna ot mnogoto utaiki ottgledani ot bezotgovorni hetero.Pak i medicinata e tolkova napred i 6te napredva pove4e ta ti ne se pritesnqvai za rajdaneto na deca,pak i nali sme v „Evropeiska darjava“Da tova po ylicite e zaradi takiva konservativni hora vqrva6ti v carkvata i v ni6to drygo.

    Харесвам

  37. 666
    юни 29, 2009

    Здравей, 999! Еми, какво да ти кажа, защитавам си позицията. Като гледам – вие правите същото. Специално за Бобо, виж, не разсъждавай относно ника ми, той е резултат от отношението ми към проявите ви, те ме карат да си спомням за числото на дявола, за това, че май вървим смело към края, щом всичко се изроди по такъв начин. Муша не е предвидила вариант да се качват снимки тук, иначе бих ви качила една-две снимки от „прайда“ ви, за които твърдя, че са изумителни, и, които не само у мен пробуждат подобни асоциации. На загрижената Даринка ще кажа – не съм безотговорно хетеро, напротив – омъжила съм се за голямата си любов, живея с него щастливо вече доста време, родих децата ни с любов и ги отглеждаме със също такива чувства. Но това е лично. В обществото ни, разбира се, съществуват всякакви уродливи начини на съществувание – един от които за мен е и публичната демонстрация на ориентацията ви, в която няма морал, няма ценности, няма нищо свято. За напредъка на медицината, мила Даринка, съм наясно. По света вече се знае, че може жена да се оплоди от жена – ражда се момиченце. Претендирайте и тук да се въведе. Само не знам братята ви по оръжие какво ще правят. Хайде, стига толкова. С вас на глава не се излиза. За съжаление, в глобален смисъл, нищо добро не ни чака, благодарение на разюзданото ви поведение и безочливостта ви. Срам.

    Харесвам

  38. Ule
    юни 29, 2009

    Хех,
    666 интересно ми стана как така, хъни, пускаш коменатрите си тук по всяко време на денонощието, даже и в 3,56 и 5,34 ч. Кой през това време се грижи за децата ти? А за мъжа?
    Или просто ти се ще да има някой и в твоето легло, ама…
    Един съвет-позитивирай си комуникацията, току виж ти излязал късмета:)

    Харесвам

  39. 666
    юни 29, 2009

    Не се притеснявай за леглото ми, децата ми по това време спят, мъжът ми също спи, не се ли сещаш, че има хора, които ряботят и нощем диар. Аз не пиша тук всеки ден в 3,54, между другото – беше 4,54 – на Муша не й работи часовникът. Късметът ми е излязъл, не ми бери грижата. А позитивизъм по отношение на натрапването ви в обществото не мога да имам. Съжалявам.

    Харесвам

  40. Musha Busha
    юни 29, 2009

    Ама от форумни тролове.

    Харесвам

Коментари са забранени.

Информация

Публикувано на май 26, 2009 от в ЛГБТ с етикети , .