Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ

Ако еволюцията на човека беше приключила, майките нямаше да са само с две ръце.

На 166

За Бога, хора, викайте полиция! Макар да не върши много работа и да закъснява, викайте скапаната полиция!

Прибираме се с жена ми преди малко, нося заспалия ни син на ръце и минути, след като влизаме вкъщи, чувам патаклама навън. Поглеждам и виждам някви момчета да залитат по улицата пред нас. Помислих, че са пияни, но не се клатушкаха. Минута по-късно виждам още момчета, 5-6, с дървени прътове, панталони до коляното и бели кецове, които замерят с камъни и прътове нещо или някой на нашия тротоар (от прозореца не се вижда). Близо до нас, на същата улица, има една циганска къща, доста неугледна, в смисъл стара, но не е мръсна, никога не вдигат шум и единственото, по което можеш да разбереш, че живеят цигани, е възрастната циганка на инвалидна количка, която седи пред къщата през деня и проси. Там живее семейство с 5 деца. Мъжът чисти задния двор на кооперацията зад нас.

И аз зацепвам, че кретеноидите хвърлят прътове срещу тази къща.

Е, мамка му, не знам заради десетдневния престой в Брюксел и Холандия сигурно, но лайното ми кипна зверски! Обадих се моментално на куките и понеже знам, че ще им трябва точно толкова време да
дойдат, колкото кретеноидите да се разкарат, с жена ми завихме Максо, оставихме го сам вкъщи и слязохме да видим дали няма нужда от линейка или допълнително рамо за бой.

Куките дойдоха малко, след като слезнахме и след като и последния кретеноид си беше бил камшика. Оказа се, че групичка от около 20 такива амеби са влезли с бухалки и камъни във въпросната къща и са започнали да налагат, каквото хванат! Там има 5 деца, две от които по-малки от сина ни! Жената в количка лежеше захвърлена на земята, а количката й – избутана някъде. Прозорците на къщата са изпочупени, двама мъже (този, който живее в къщата и брат му) са бити, с изпорязани рамене.

Е мамичката им мръсна на скапаната фашистка сган! Без извинение! Единият от двамата мъже беше толкова бесен, разплакан, в кръв и изплашен, че крещеше как тази вечер ще има убийство, ще събере Захарна фабрика и ще ги намери тия, и ще им ебе майчицата! Куките, около двайсетина, просто седяха с ръце в джобовете и питаха кой има адресна регистрация! Аз казах, че аз имам и че аз съм се обадила да ги викна. На мъжа му казах да пие една ракия и да се успокои, защото деца има да храни и не си заслужава да лежи който и да е от тия лумпени с малки пишки и големи комплекси. Питах един от полицаите какво трябва да направят хората от къщата и той ми каза: НИЩО НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ!

Нищо!!!!!!!

Ако семейство българи бяха задали този въпрос, дали нямаше отговора да е друг?

Само минути след куките дойде син фолксваген и от вътре излезе некъв с (професионален примерно) фотоапарат. От едно интервю на (Педе)расате за случайно убитият от него човек знам, че Нощен труд са си на лаф с куките и сигурно тоя е от там. И само фотограф, без журналист, историята ще се напише после… Разказ по картинка.

Никой друг, освен мен, не се беше обадил на полицията! Никой друг не излезе да види какво става! И после некви ми „арийски“ медии пишат как група от десетки цигани се събрали, ей тъй, и нападнали българи! Честно ви казвам, ако кретените още бяха долу, когато слязохме, и аз сигурно щях да имам кръв по себе си!

Днес влязоха в къщата на съседите цигани, в къща с неподвижна жена, работещ мъж и пет малки деца! Утре ще влязат в моята къща, с бухалки и камъни, ще ударят моята жена и моето дете!

Направо ми се тресат нервите в момента! Сигурно цяла нощ няма да спя и ако се върнат онези, ще се обадя на 166 …с известно закъснение. И на линейка!!!!

75 коментара за “На 166

  1. epistemic murk
    април 9, 2009

    крайно време е циганите и мигрантите, жертва на нацистко насилие да се дигнат и да ги изпотрепят. а ако към техните редици добавим и лгбт, анархисти, леви активисти и всякакви нормални хора ще стане направо лудница, ще ги унищожим.
    СМЪРТ НА ФАШИЗМА!

    Харесвам

  2. epistemic murk
    април 9, 2009

    верно, ако станат бунтове на големо демо срещу фашагите примерно ше се опитат да ни смачкат полицаите, ама аз бих се била и с тях.
    куките също са фашисти по големата част от тях, мамичката им, знам за супер много куки симпатизанти на БНС (не само в бг е така).
    то си и личи от твойта случка, че не ги ебе да си мръднат пръста или да ги настигнат нацюгите.

    Харесвам

  3. epistemic murk
    април 9, 2009

    така че за какво призоваваш да се обаждаме в полицията при положение, че сама видя, че нищо не са направили и нищо няма да направят, за да помогнат на бедното циганско семейство.
    горките цигани.. имам един познат, който лежа цяла година в ареста, без обвинение и без нищо и не можеше да направи нищо, защото е циганин. и полицаите са го смазвали от бой за нищо през цялото време. шибани фашизирани нещастници.
    горките цигани! ако те сами не си помогнат, просто няма кой да им помогне. държавата ги е отебала тотално, полицията също, да не говорим че недоверието между ромите и институциите е взаимно.
    никви НПО-та не могат да направят толкова, колкото самите репресирани хора, живеещи в отвратителния расов апартейд в българия ше могат като се обединят и извоюват правата си. а те са супер фрагментирани на разни кланови/класови деления. осъзнавам колко е тъпо точно аз да призовавам ромите да се обединят на база „раса“ но друг избор не им остава, след като самите те са изключени и репресирани на тази база и съществуват в брутална расова йерархия. малко като анти-колониалните движения ше стане, които в мнозинството си са били националистически.

    иначе виж примерно черните пантери в америка, били са луди направо, на протести са ходели с пушки (пазели са и пацифисти като лутер кинг) и полицаите не е можело да им кажат копче! и са били гръбнака на движението за права на чернокожите. просто ромите трябва като чернокожите да се осъзнаят като репресирани и да се еманципират и бунтуват. докато това не стане просто не виждам как ще излязат от апартейда побутвани от бхк само.
    а най ще ми е кеф, когато всички преодолеем расовите, полови и идентичностни различия и се обединим в общ фронт срещу уродите фашисти. мамицата им мръсна! те са срещу абсолютно всички, не само срещу гейовете и анархистите. затова всички трябва да бъдем срещу тях. иначе ше си ебе майката, както е почнало да става.

    Харесвам

  4. Longanlon
    април 9, 2009

    да ти кажа, ако пострадалите бяха българи (съдя от опит, макар и не личен) реакцията на полицията щеше да е подобна

    такива престъпления с леки телесни повреди те ги подминават просто – едно, че няма как да намерят извършителя, второ, че и да го намерят и даже чудо на чудесата да бъде осъден, ще е глоба или 3 месеца условно най-много.

    Харесвам

  5. freedom
    април 9, 2009

    Браво за постъпката ти, Акси, много смело от твоя страна! За съжаление в България много, много не работи ни полиция, ни съдебна система, така че ще си останем с едното звънене. Аз съм забелязала, че тук правото е на страната на престъпността.

    Харесвам

  6. Ule
    април 9, 2009

    Welcome home…

    Харесвам

  7. epistemic murk
    април 9, 2009

    лонго, те могат и да не намерят извършителя ако започне разследване седмица след побоя, но виж да пристигнеш на мястото секунди след като са избягали и да не си направиш труда да обиколиш, белким ги настигнеш, е друго нещо.
    твоя коментар кажи от какво е предизвикан? да не би чата с нацистите покрай рекламните пана с хитлер когато се възмущавахте да започва да ти влияе нещо?

    Харесвам

  8. Vesela
    април 9, 2009

    Съгласна съм с Лонг. Полицаите са абсолютно безотговорни особено в последно време. Преди няколко дни един дрисльо с БМВ ме удари пред очите на полицаи и избяга. Полицаите се учудиха и ме посъветваха да не се занимавам, а просто да отида при застрахователите. Ами ако ме беше убил тоя кретен? На никой не му дреме. Ако полицията си вършеше работата скинари и националисти няма да посмеят да тормозят хората.
    Ама нали знаете, че рибата се вмирисва от към главата.
    Ако хората, за които Аксиния разказва можеха да се защитят и някой от нападателите е пострадал, най-много и присъда да отнесат горките.
    То в България може и да те осъдят за това, че си се защитавал (знам за такъв случай).
    Как няма да ти се тресат нервите като живеем в страната на кривите огледала.

    Харесвам

  9. Musha Busha
    април 9, 2009

    Според мен трябва да се звъни и на полиция, и на бърза помощ, и на арменския поп ако трябва. Никой в тая държава не го е.бе за нищо! В блока ни редовно има припаднали наркомани по стълбите, съседите вдигнаха рамене и казаха: „Ами това не е новост, те редовно го правят. Ама нищо, след няколко часа ще се събуди и ще си тръгне.“ При първата пияна и заспала клошарка на стълбите се обадих на Бърза помощ. Повече не я видях там. За наркоманите също. Някой път полицията може да дойде навреме или да си извади ръцете от джобовете. А някой път и може да срещна полицай, който няма да праща смс на кретеноидите накъде да бягат.

    Въпроса е, че като се правиш, че го няма и не го виждаш, го правиш по-лошо, а не го караш да не се случва. Масовото неебаване е национална черта и точно това мен ме дразни най-много.

    Харесвам

  10. Eneya
    април 9, 2009

    Ммм, не мисля, че призоваването към насилие ще направи рекацията ви по-различна от изпълненията на нацитата.
    Кой е любимия рефрен на всички хора с проблем с циганите? Точно така, саморазправата.

    От друга астрана, от полицаи, до полицаи има разлика. Не че нещо Епистемик, но съм попадала на кадърни и вършещи работата си. Да, има и от този тип, които Аксиния описва горе, но не всички са такива, не е правилно да призоваваш към насилие над всичките куки. Те са и хора, освен полиция.

    Другото, как да се справим с подобен терор. Ами, ръчкане. Да не се оставят нещата така. Да се повдига темата, да се привлече вниманието към точно такива случаи. Трябва ни действаща система просто.

    Харесвам

  11. epistemic murk
    април 9, 2009

    „Ммм, не мисля, че призоваването към насилие ще направи рекацията ви по-различна от изпълненията на нацитата.“

    eneya, толкова си наивна че няма накъде.
    ти правиш ли разлика между насилие предизвикано от расизъм (нацистите) и насилие като ответна реакция на расово насилие и самозащита и отвоюване на достойнство и права??
    много сте ми смешни такива наивници с „не на насилието“, просто имате абсолютно неадекватни представи за кво се случва в ежедневието на стотици хора жертви на нацистки атаки.
    знаеш ли, че в русия по 2-ма имигранти на седмица минимум губят живота си заради нацисти?
    и на тях ли ше каеш да си дадат другата буза и ше им говориш за ганди примерно?
    а знаеш ли колко организации и паравоенни и секви са действали паралелно с ганди и пацифистите?
    а знаеш ли колко често се случва на демота такива хипарчета като тебе да предават на полицията по-радикалните участници в името на глупата им „не на насилието“ идеология? това и очаква държавата, да се разцепят хората сами на фракции и да се предават едни други и да няма солидарност.
    живеем в свят на насилие, самата форма на обществена организация, в която съществуваме в момента е дошла с брутална доза насилие.
    така че не ми говори тия отвеяни хипарски неща, ако обичаш.

    Харесвам

  12. kenkal
    април 9, 2009

    Все си мисля, че и българи да бяха пак щеше да е същото. Виж, ако са някакви важни клечки, дето си пускат лайненцата в златни тоалетни, щеше да е различно. Просто в България има не само расово и социално делене, ами има делене на сво и и чужди, на обикновени хора и звезди.
    Е, аз като съм обикновен човек???

    Харесвам

  13. MEN
    април 9, 2009

    Е що някой от вас си мисли, че ако бяха българи полицията щеше да се размърда. Нищо подобно, нас ни обраха и те не можаха да направят абсолютно НИЩО.
    И престанете да защитавате манговците, щото уж лежали невинни по затворите, горките, ми що не им дадете и хотел, паплач мръсна. Повечето са такива, каквото и да си говорим

    Харесвам

  14. epistemic murk
    април 9, 2009

    да допълня, казваш че проблема с нацюгите ше се реши, ако има работеща система, предполагам имаш предвид полиция и съдебна с-ма.
    значи как да разбирам проповед „не на насилието“ и после призива за „работеща система?“
    превеждам си го така: когато хората вземат тая работа в свои ръце е насилие, а когато държвата чрез полицията накаже нацистите – не е насилие.
    АХАХАХХАХАХАХАХ
    ебаси колко наивно, просто не мога да го повярвам този възглед как държавното насилие не е насилие.
    абе, мама му стара, трябва ли човек да е радикален анархист, за да смята, че насилието в обществото трябва да е организирано по по-демократичен начин??!
    а толкова ли не можеш да видиш в кво противоречие изпадаш? извинявай, ама тази хипарската и държано-патерналистична позиция просто е абсолютно неадекватна.

    Харесвам

  15. epistemic murk
    април 9, 2009

    горното е за енея (и за всички дето мислят като нея, разбира се)

    Харесвам

  16. Musha Busha
    април 9, 2009

    MEN, паплач (може да) са и българите искам да ти кажа. Не етноса те прави лош, а начина ти на живот. Въобще не става дума за даване, става дума за правото ти на живот. Правителството, за което аз, ти, той и тя сме гласували, направи такава система, от която „циганин“ стана диагноза. Как пък в повечето държави навън нямат проблем с циганите, нито с който и да е етнос?! Имат проблем с неработещите и неучещите.

    Докога ще има „ние“ и „вие“? „Те“ не живеят ли в същата тая държава, не ходят ли по същите улици, по които и „ние“? „Той“ като изчисти „нашия“ заден двор на блока, „ние“ защо пък да не му счупим главата, а?

    Харесвам

  17. Христо
    април 9, 2009

    Подкрепям те, но имам една забележка. Справедливо е да се гневиш на разни кретени, нападащи беззащитни хора.
    Но ти едва ли не оправдаваш тумбите мангали, убили професор Калоянов и други. Ти как ще се почувстваш, ако циганска банда е убила твой роднина? Не забелязваш ли по „демократичните“ медии какво показват напоследък – десетки старци, убити от напълно здрави цигани, заради няколко лева. Коментар?
    Също – в Италия изгориха няколко цигански гета, и прогониха „горкичките“ изнасилвачи, проститутки, крадци, наркодилъри и всякаква сган. Значи според теб всички италианци са кретени, олигофрени и фашисти?
    Виж първо колко убийства са извършени от цигани, и тогава прави крайни заключения. Разумните хора гледат на един проблем и от две позиции, не само от личната.

    Харесвам

  18. dimo
    април 9, 2009

    Ваш,та мама циганска!!!!!!!!!!!!
    Седя аз в сладкарница в центъра на София, човек съм на 65 години, висшист, с очила, добре облечен, чета вестник мирно и спокойно. Идват петима цигани и ме прогонват с псувни, защото има трябва масата, на която седя… Станах и си тръгнах. Живееше ми се още… А полиция да викам е смешно, циганите са хора на Първанов.
    Ваш,та мама циганска!!!!!!!!!!!!

    Харесвам

  19. MEN
    април 9, 2009

    малко са тия за които говориш. Те са роми и си знаят правата. Ние НЕ!
    На колко българи им е дадено нещо даром, на тях къщи дори направиха, с всички екстри при това.
    Кой бг. ако не си плати тока и водата няма да го изключат……….Я се събудете маллко, на тях контролата не им и иска билетче, защото ги е страх да си имат работа с мангали.И те винаги са невидими……
    Сами си го правят, съжалявам

    Харесвам

  20. vladek
    април 9, 2009

    Аксиния, фашизоидните отрепки не биха се поколебали да те наранят – ти си добре известна и съм чел (предполагам и ти) силно хейтърски мнения и заплахи за теб. Щяха да отбележат акция един куршум – два заека, по-добре внимавай с тези подчовеци.
    Епистемик е много права – полицията няма за цел да си създава врагове в лицето на неофашистите и умишлено или не, те ги оставят да си бият цигани, педали, тъмнкокожи и китайци.Грешката в цялата ситуация е, че 99% от хората не биха си мръднали пръста, не биха противодействали на тази сган. Трябва да нарастне силно обществената нетърпимост към тези актове на омраза и кретените да се окажат сами срещу всички, тогава биха престанали. Но това няма как да стане, защото на кой му пука, че бият цигани и педали – ами нали „те си го заслужават“. Откъде-накъде във Велика БолгАрия ще се размотават подобни?
    Всичко идва от крайната задръстеност, всепоглъщаща простотия и липса на каквато и да е толерантност.
    Тука и бунт не може да стане, защото всеки се спасява поединично и народа е страхлив. Имам чувството, че и смъртни присъди да почнат да раздават на цигани и гейове, никой няма да се трогне, а и повечето ще оправдаят подобни действия.
    Бахти и скапаняческата страна!!!

    Харесвам

  21. Opened_Eyes
    април 9, 2009

    Пред очите ми цигани душиха една бабичка и и счупиха пръста в опит да и отмъкнат златната халка!
    Ако го видиш с очите си няма да си толкова толерантна скъпа моя!
    Личната ми позиция е че ЦИГАНИТЕ са Мързеливи,неграмотни,склонни към насилие,ниък морал и безчинства и ФАКТИТЕ ГО Потвърждават! Никой не им е виновен за положението им – демокрация сме и който иска ще се пребори за своето моясто – при ЦИГАНИТЕ има желание единствено за „хас му кар“ от нещо с „баре чоча“.. това е!

    Харесвам

  22. Musha Busha
    април 9, 2009

    Христо, dimo и MEN, явно не сме се разбрали. Аз казвам следното:
    1. Съседите бяха нападнати, защото са цигани.
    2. Безплатните неща, къщи и прочие, ги дава сбърканата ни система, тази, за която ние гласувахме. Системата е сбъркана, защото не те кара да правиш нещо, а просто да си, за да имаш. Не ме ебе дали е циганин, арменец, католик или гей, искам да ходи на училище и да работи! И да, има начини това да стане, не може апатично да каваме – ми не искат!
    3. За мен нямаше да има никакво значение турци, цигани или който и да е, ако е извършил престъпление. Ако циганин претрепе майка ми, не дай си Боже, няма да е различно, ако я пребил французин, разбираш ли?
    4. И именно за това говоря – ако на съседните маси в сладкарницата не си играеха на коне с капаци, тогава нямаше да ти се наложи да станеш, а те щяха да си тръгнат или да седнат другаде, защото нямаше да а много срещу един.

    Ромите не си знаят правата, те действат първосигнално. Без да съм ромка, ако някой нападне моето дете или семейство, и аз щях да искам отмъщение. Генерализациите са проблема.

    Харесвам

  23. epistemic murk
    април 9, 2009

    до мен, димо и христо:
    абе вие с всичкия ли сте си???
    това че вальо топлото е окрал милиони и е българин прави ли валидно обобщението, че всички които сме българи правим като него и сме толкова богати?!? я мислете малко
    проблема с расовите войни не е в „расите“ защото раса е метафора за класа и икономическо положение.
    проблема е фискален и политически, не етнически. ако повече цигани статистически крадат (макар че статистиката също не е неутрална и винаги се манипулира), то не е защото „културата“ или „етноса“ на крадците е виновен, а защото социално-икономическото положение на определена група хора, определено от друга група хора не им оставя друг избор.
    владек, мерси за подкрепата, съгласявам се с тебе за всичко.

    Харесвам

  24. Opened_Eyes
    април 9, 2009

    и междудругото.. смела моя Аксиния.. ако имаш нещо подобно на „баре чоча“ отиди в циганската махала вечерта след 9 (примерно в Захарната)… да те видим колко много ги обичаш и как ще се молиш да се появи „нетолерантната фашистка сган“.

    Харесвам

  25. zlatka
    април 9, 2009

    Apeliram kam vs.hora – sprete da si izkarvate kompleksite ot obiknovenite 4ove6ki sa6testva!!!!!!Vsi4ki sme ednakvo ne6tastni i vsi4ki ednakvo si givurkame bez da ni puka , 4e pri4inqvame stradanie i to4no na po-slabite!!!No v tozi svqt rano ili kasno vseki polu4ava tova za koeto se e „boril“.Daite po-krotko -priroden zakon e -po-silniqt da otstapva!Dargavata si izgubihme -neka pone da ne zaprili4vame na maimuni!!!

    Харесвам

  26. epistemic murk
    април 9, 2009

    opened eyes, май са ти доста closed очите.
    ако аксиния я нападнат цигани в тяхната махала това ще е отговор на систематичното структурно насилие, което мнозинството в системата упражнява като тях.
    защото и те ще я идентифицират като представител на хората, които ги мразят и бият, така както самите цигани са постоянно класифицирани расово.
    тва е процес идващ и от двете страни. и той трябва да бъде преустановен, защото нищо в етноса и самосъзнанието ти не детерминира поведението ти.
    само интерпретациите го правят.

    Харесвам

  27. Musha Busha
    април 9, 2009

    Като беше пред очите ти, ти що гледа? Аз лично не мога да гледам безучастно. Не си вади изводи колко съм толератна, защото не съм. Не ми се нравят, обаче, генералните заключение – всички италианци са фашисти, всички цигани за мързеливи, всичко гейове са педераси. Няма такъв филм.

    С хейтърските заплахи и коментари вече съм свикнала. Какво да направя, да седна да се жалвам ли? Ако някое 16-годишно лапе мисли, че е голяма гордост и мъжество да бие жена, а в моя случай се знае и че имам и малко дете, еби му и мъжете на България тогава!

    Просто казах, че е ограничено хората да се слагат в кутийки и ограничения. Както има читави българи, има и престъпници и лумпени. Има цитави цигани, има и мръсна сган. Има гейове, които на мен ми иде да ги плесна, но има и страхотни хора. Етноса или сексуалната ти ориентация не те правят добър или лош човек. Това го прави възпитанието и ценностите ти, а много често -родителите и училището.

    Харесвам

  28. Александър
    април 9, 2009

    Никой няма право на посегателство над невинни и беззащитни хора, деца, инвалиди и честни работещи хора, които нито крадат, нито правят зулуми. Всеки който прави обратното, освен че показва липсата на разум открито, слага огромна черна точка на душата и живота си. Тази черна точка рано или късно ще го стигне и ще се чуди от къде му е дошло. Аз съм черна точка, дано има повече като мен.

    Харесвам

  29. ivo
    април 9, 2009

    Dokato tarpim podobni iztaplenia, nikoga niama da jiveem v mir s okolnite, nezavisimo kakvi sa – bylgari, cigani ili drugi!

    Харесвам

  30. biso
    април 9, 2009

    Като човек, платил за миналата година около 42000 лв. данаци на Р България, наистина ме интересува тия въпросните мангали плащат ли си тока. Плащат ли наем. Законно ли живеят в тази къща. Защо като например нямат работа, имат по пет и повече деца? Защото държавата ги изхранва с моите пари! Защо баба ми която живее на село със около 140 лв. пенсия при 40 г. трудов стаж неколкократно е обирана от цигани, които и до днес се разхождат свободно, вземат всякакви помощи, не искат и да чуят за работа, само пият, крадат, тероризират и правят деца. Не съм фашист, но разберете – това е ответна реакция на група хора, на които явно много им е писнало.

    Харесвам

  31. Opened_Eyes
    април 9, 2009

    Първо не съм гледал а съм се бил и лично съм изчакал полицията да ги закопчае.
    Жената беше с син „венец“ и в тотален шок от двамата циганъора – наркомани. Долни хероинаджии от Красна. Лично саз си счупих кокалчето на дясната ръка и имам деформация до ден днешен на второто кокалче.. докато изчакаме патрулката да дойде. Чаткаш!?
    Също така не съм на 16 а на доста повече…

    И не на последно място – всички гейове са педераси.. просто някой от тях са и педераси по душа ама това е друга тема и доста по-обширна.
    И ДА АЗ НЕ ИСКАМ детето ми да бъде нито ГЕЙ нито пребит от банда цигането в подлеза (справка преди месец Захарна Фабрика).. Не съм Толерантен по простата причина че в Демокрацията по принцип Не сме равнопоставени – капиш?
    А ти явно си едно мамино момиче коеот малко е видяло от улицата и повече е слушкало новините по Би-Ти-Ви-то на културата…

    И отново за сексуалната ориентация… когато един човек има Извратени сексуални схващания.. то той определено не може да бъде наречен „страхотен“ човек – а нима ШИБАНЕТО В ГЪЗЪт м/ъ Мъже не е ИЗВРАЩЕНИЕ!?!?!!??!?! (да наричаме нещата с истинските имена)

    Харесвам

  32. Мони
    април 9, 2009

    Четейки тези коментари съм шокиран, че никой не обърна внимание, че авторът е вбесен от бездействието на нашата полиция. Ако продължава така – днеска циганите, а утре и ние можем да свършим така!

    Харесвам

  33. epistemic murk
    април 9, 2009

    абе като ви е писнало циганите да ви крадат кокошките, защо не вземе да ви писне и мутрите да крадат милиони от фондове, данъци и тн??
    проблема са кражбите и престъпленията, не етноса.

    Харесвам

  34. vladek
    април 9, 2009

    И аз съм на мнение, че държанието и постъпките на човек са съвсем отделно нещо и нямат връзка с цвят на кожата, религия, сексуални предпочитания и пр.Но фашисткия мозък е алогичен и не действа по човешки закони – тези хора НЯМАТ ГРАНИЦИ в омразата си, те биха смачкали всеки – фашизма не отбира деца, възрастни, глупави, умни, красиви, грозни – щом си от грешната страна, заслужаваш само едно.
    Въобще не вярвам нещо да се промени, ако чакаме на власт, полиция и пр. Единственият изход е по-широка гласност на престъпленията от омраза, за да може поне малко по-мислещите хора в Бг да се ориентират в обстановката и да отрекат неофашистките идеи, прикрити зад „родолюбие“, „патриотични ценности“, фолклорни глупости и пр.
    Освен това смятам, че и малко affirmative action към малцинствените групи би подобрило много ситуацията. В момента, в който циганите видят позитивна нагласа, вярвам че ще престанат с издевателствата. Да, ОК, всичко си е до човек, но нека не забравяме, че във всеки от нас живее по един фашист – хората сме такива – имаме тенденции да презиране другите на общо основание, стига да са от грешната страна. Всеки трябва да се промени и да направи нещо!
    Разбира се, последните призиви не ги отправям към теб, а към горните възмутени господа.

    Харесвам

  35. Владимир
    април 9, 2009

    Мъж ли пише цялата статия, защото по едно време се обърках?

    Харесвам

  36. epistemic murk
    април 9, 2009

    ахахахах владимир се сбуни:)
    тука сме гейове и лесбийки, добре дошъл

    Харесвам

  37. Gateva
    април 9, 2009

    Моят коментар е за реакцията на полицията. Мисля, че няма разлика дали е циганска къща или българска – реакцията е една и съща: никаква. Само ако някой „отгоре“ се обади, тогава се действа. Изпадала съм в подобни ситуации, в които като гражданин искаш да реагираш и да се обадиш. Но се чустваш безсилен и беззащитен.

    Харесвам

  38. КОльо
    април 9, 2009

    Дааа, 99% от циганите развалят доброто име на останалите. Не са виновни само куките, нито само комплексарчетата с бръснати тикви. Виновни до голяма степен са самите цигани. Колко пъти сте видели някой от тях да си пробие билет в транспорта? Колко от тях имат работа? А иначе всички до един имат права – нали са малцинство.
    Да, има и почти нормални между тях, но те са по скоро изключението подчертаващо правилото. (Да имаш 5 деца и да нямаш с какво да ги храниш не е типично за нормалните хора. Ако има нотмални въобще, те по-скоро биха се замислили как ще преживяват и какво могат да осигурят на децата си, преди да си накотят сяла сурия циганета.)

    Харесвам

  39. Opened_Eyes
    април 9, 2009

    Е извинете моята деозриентация чак сега се чатнах къде се намирам..
    за вас вно „шибането в гъзът“ е съвсем нормална ежедневна песен… хахаха – господа гейове и госпожици лесбийки (или господа лесбийки!?)… бла,бла,бла – приятен живот ръка за ръка за братята ви цигани

    Харесвам

  40. ssk
    април 9, 2009

    Красноречиво казано.

    После как да не ни мразят циганите с подобни изцепки от наша страна. Не ставали за хора, ами как да стават като ние не ги приемаме за такива…

    Харесвам

  41. Musha Busha
    април 9, 2009

    Opened_Eyes, сложи си очила, човеко. Аз пък нямам нищо против сина ми да е гей, имам много против да е тесногръд селяндур. Много профанско се изказа, а тъкмо почна да става интересно. „Шибането в гъза“ между мъж и жена е ултра куул, ама между мъже е извращение, а. Брех. За изрватената сексуална ориентация нищо не мога да кажа, защото съм с нормална – хомосексуална съм. Виж, за неграмотен текст с елементарни простащини и обиди, по-добре да замълча.

    Харесвам

  42. epistemic murk
    април 9, 2009

    кольо (и останалите фашизирани гледачи на скат, които реват, че само малцинствата имали права),
    циганите нямат права. политически те не са представени.
    икономически също нямат права и са изключени от „свободния пазар на труда“ по който се превъзнасяте: масово им е отказвана работа освен по строежи и чистотата.
    тези хора са просто тотално изключени. не ми казвай, че можеш да гледаш ужасните бидонвили, в които живеят, и да ми твърдиш колко много по-добре уредени от нас са.
    трябва да си луд да го казваш това.
    тук темата освен тва не е „какви са циганите“ и ала бала. а разказ за насилие над едно обикновено семейство. ако вие оправдавате това насилие с безумните ви аргументи за „циганите по принцип“ досега означава, че сте едни безчовечни жестоки изроди, които няма да се колебаят да употребят същия агрумент „сами са си виновни“ и когато стане въпрос за насилие над жени, деца и т.н.

    Харесвам

  43. Musha Busha
    април 9, 2009

    Между другото, българите в чужбина се забелязват от метри. По-точно, когато се забележи някой неадекватен, който ще спести евро и 70 от билет за метрото, обикновено е българин. И пак българина няма да остави бакшиш в ресторанта. И пак българин работил нелегално 2 години, и като се върнал в България, ще опищи Испания как никога повече няма да отиде да им работи, видиш ли ти. И най-много проститутки в Западна Европа са от бившия соц-блок, а повечето са българки (жалко за по-хубавите от холандките жени). И пак от българи се оплакват в един хотел, че им окрали хавлиите и чехлите.

    Единици, нали? За мен сигурно горните са изключения, единици, но за хора, които са коне с капаци това са „Българите“.

    Жалко, че не вникна в текста. Интересно ми е ти ако отидеш на сватба някъде си и нямаш адреса регистрация там, и дойде некъв лумпен с бухалка, после дали ще се обясняваш толкова, че работиш и прочие? Правото на живот и безопасност не зависи от личната ти карта и от местоработата ти. Останалото е друго – не давай никому даром нещо, ако искаш да го цени.

    Като има български семейства или родители с едно дете, защо домовете са пълни? Миналата година съвсем „нормална“ 17-18 годишна българка ученичка си изхвърли, точно така – изхвърли новороденото бебе в кофата. Айде да не обобщаваме кой е по-по-зле.

    Харесвам

  44. Opened_Eyes
    април 9, 2009

    Кой е казал че в гъзът е ОК ВЪОБЩЕ!? Аз лично не го приемам – наречи ме тесногръд но ми се ствува насадено от американската култура цялата тая работа с аналните отверстия…
    А това „аз нямам нищо против синът ми е да е гей“ просто не мога да не го изкоментирам….

    -Тате …имам да споделя нещо с теб..
    -Кажи синко!
    -Тате няма да имаш поколение от мен.. аз съм гей!
    -!?
    -Но ти не се тревожи.. нищо че кръвта ти ще изчезне – аз ще осинновя едно циганче.С мъжът ми се харесали едон от дом майка и дете – седмо дете е на на една 24 годишна Убавица която ги ражда за социални помощи и после с морала си на равнопоставен български гражданин ги изритва с домовете за сираци.Малко ще е трудно и него да осиновим защото в държавата ни и политика за изоставени деца няма но пък за сметка на това имам много организации като Джемини които помагат на Нормалните като нас да си вземат детенце а и за друго ни помагат.
    -Но сине.. нима Джемини не беше се опитала да легализира сексът с 12 годишни в Холандия!? Нима е редно да получаваш хора от такива хора!?
    -О Татееее Не бъди Тесногръд Селяк! Остави ме да бъда себе си – аз искам да съм Гей!
    -Бъди щастлив синко.. хайде сега запознай ни с момата!

    п.п.Позволяваш си да говориш за „нграмотен текст“ а говориш за „изрватената“ нещо си… ахйде да не издребняваме г-жо отворена за вселенските свободи и простотии. Най-интересно ми е ако утре синът ти ти каже нещо друго… примерно ако нямаш против да бъда гей значи няма да имаш против да бъда и.. Свидетел на Йехова.. ще си толерантна ли за избора му? ..Ако да – само съжалявам страхливата ти „отворена“ душа.
    Да си толерантен не винаги е правилно в свят на хищници каквито сме ние.

    Харесвам

  45. ROD
    април 9, 2009

    Напълно подкрепям Христо , biso и Opened eyes . Така наречената евроинтеграция представлява всъщтност да носим циганите на гърба си . Това ми
    го каза евробюрократ в разговор . Историята повод
    за тези коментари ми се вижда измислена.

    Харесвам

  46. vladek
    април 9, 2009

    Opened_Eyes, кретеноиде, задръж си пренебрежението и ходи си търси елементарното възпитание. Аз и повечето тук изпитваме уважение към авторката на този блог, нямаш право на такова отношение!
    Селяк, вероятно си някой от посочените скинари или поданик на Расате. И не обръщай този разговор на „за“ и „Против“ гейове, толкова ли си прост да проумееш, че тук става дума за потресаващо нарушение на каквито и да е лични права и откровено презрително отношение към едно или друго малцинство. Защо веднага обръщаш темата, явно ти е фикс идея, анално репресиран индивид!

    Харесвам

  47. Musha Busha
    април 9, 2009

    Opened_Eyes, so as I said: нямам абсолютно нищо против синът ми да е гей! Аз като не съм хетеросексуална, синът ми да не падна от космоса? Това е утопия, че като си гей, няма да имаш деца. Като че ли всички хетеросексуални ЗАДЪЛЖИТЕЛНО имат деца, иначе са половин човеци, с половин живот.

    Не знам защо идеята да си осиновиш дете е някак насмешлива за теб, аз не виждам нищо смешно в това, нито пък повод да иронизираш фактът, че има близо 10000 деца, които живеят в мизерни условия, нежелани и без перспектива. Бих и ще си осиновя дете, но когато имам достатъчна финансова стабилност, за да гледам второ и да не го излагам на риск да преживее пак мизерията.

    Като споменаваш Джемини, да бе прочел повече за въпросния казус. „нима Джемини не беше се опитала да легализира сексът с 12 годишни в Холандия“. Джемини е в България, на много, много километри от Холандия. Явно не знаеш дори кой закон се занимава с въпросната възраст, но смело даваш примери.

    НК се занимава. И това е законовата възраст за сексуален контакт. До 2002-03 възрастта за сексуален контакт беше различна за хомосексуални и хетеросексуални. За едните беше по-висока. Тогава, заради част от международно и европейско законодателство, България трябваше да уеднакви тази възраст. Джемини прати до 5 депутати, които работеха по проекто-закона, искане възрастта да бъде уеднаквена и да бъде вдигната на минимум 16 години. Един от тези депутати, между другото, е Гергана (екс Грънчарова) Паси. Предложението е внесено напълно официално и заведено. В пленарна зала, обаче, депутатите от тогавашното НС гласуваха възрастта да е навършени 14 години. И пак в същата аналогия – до последната редакция на НК нямаше дефиниция на педофилия и когато някой лумпен като Кузов изнасили малко момче, това беше считано за леко престъпление, блудство. Ако Кузов беше изнасилил момиче, щеше да е присъда за изнасилване и щеше да е по-тежка с няколко години. Две години Джемини настояваше да се криминализират сексуалните престъпления срещу малолетни без разлика от пола и да се считат за тежка присъда – от 5 години затвор нагоре.

    Така че като ми даваш иронични примери, бъди по-запознат с тематиката. Иначе критиката за граматиката е основателна. В блога ми са добре дошли различни и опониращи мнения, но в рамките на смислена дискусия. Избягвай да продължаваш с обидите.

    Харесвам

  48. epistemic murk
    април 9, 2009

    а чухте ли за миналата сряда, когато фашисти нападнаха циркови работници – цигани и на единия даже му смъкнаха лицето то бой??
    фашистите нападат циганите, защото били „подчовеци“ но тези „подчовеци“ цял ден са били на работа, и вечерта са отишли на заслужена почивка да хапнат нещо. докато бандата пияни и дрогирани изродчета цял ден нищо не са свършили освен да реват и да се друсат и да пият, след което са нападнали хорицата по зверски начин, който бих квалифицирала и като опит за убийство. тогава-не са ли всъщност подчовеци фашистите?

    Харесвам

  49. biso
    април 9, 2009

    Не знам кой идиот по горе обясняваше че циганите били отхвърляни от работодателите. А той бил ли е работодател на циганин? Хора!!!!!! През годините се опитвах десетина пъти да взема циганин на работа. Във всеки един от случаите, нещата стояха горе – долу така: 1 ден – идва на работа с около 2 часа закъснение и иска аванс, щото някое от чаветата е много болно. 2 ден – въобще не се появява. 3 ден – идва леко пийнал към обяд, пийнал щото си имал „големи проблеми“. 4 ден ( в 90% от случаите последен ) – идва като се наспи, без значение колко е часа, пита ще му дадеш ли някакви пари. Като му кажеш че все още нищо не е заработил, най – нагло ти заявява че се ебаваш с него щото е циганин и няма да ти работи без пари. Следват куп заплахи, след което си тръгва „репресиран’, „онеправдан“ и т.н.т.

    Харесвам

  50. epistemic murk
    април 9, 2009

    бисо, а при положение, че 99% от данъчните измами, крадене на оборот, скатаване и не знам още какво се извършва от българи, повод ли е да не им се дава никаква работа.
    и каква връзка има със случката със пребитото семейство?!? дори не познаваме тези хора, а вече си убеден, че са си залсужили боя, защото са като хората, с които ти си имал взимане даване…

    Харесвам

  51. Vasiliy
    април 9, 2009

    Някой от словоизлиятелите знае ли въобще какво значи фашизъм? Информирайте се! Колкото до случката – България… „Има човек — има проблем, няма човек — няма проблем.“

    Харесвам

  52. Opened_Eyes
    април 9, 2009

    Муши-Муши… виждам че се палиш и една лека усмивка се плъзга по крайчето на устата ми докато си чакам да отмине работния ден 🙂

    Първо не говорех за Джемини България..всъщност говорих за един казус идващ от фондация пряко свързана с Джемини България по финансови пътища.. мисля че чудесно ме разбираш за кой ТОЧНО казус говоря и само хвърляш пясък в очите 🙂

    После..За Гергана ПАСИ не бих искал да се впускам в коментар – нима остана човек който да не разбра колко и е потенциала – особено след поредица смешни икономически и исторически изказвания още преди да стане минисър по Европейските бла,бла,бла… да оставим мъжът и евреинът на мира (без повече антисемитизъм) и да погледнем баща и как е облажил.Ей такива политици да лобират за нас разни странни идеи и въобще не се чуствам горд от това.

    Трето – посочете ми обида в горните постове – бях наречен Селяк от мушичката и „анално репресиран индивид!“ от владек (а това го приемам за комплимент междудругото приятелю) :))) … освен ако някак изкривено не се обиждате от думата Гей и Гъз както егрите не обичат да им казват белите хора „niger“

    И не на последно място – ИЗПИТВАМ ОМРАЗА и имам куража да си го призная! Не толелирам Ниския морал и Отхвърлянето на семейните цености – все неща на които не се държи много нито в циганското гето нито.. хайде да не изпростявам дотук

    Харесвам

  53. biso
    април 9, 2009

    epistemic виж, ако наистина данъчните измами се правят от българи – да , тяхните фирми трябва да бъдат тотално разнищени от данъчните. Но разбери едно, това е престъпна схема в която работят българи, цигани, турци, албанци, че дори и англичани, германци и т.н.т. В престъпления от този тип, няма раси, националности и други такива. Има само ПАРИ. Източването на държавния бюджет се прави по правило от фирми на циганските барони. Те прехвърлят откраднатото на фирми управлявани от българи с високо положение в обществото. Те от своя страна прехвърлят пари основно на офшфорни компании управлявани от фирми от ЕС. Горе – долу по същото време в България се оказва че има беден циганин с няколко милиона задължения към хазната. Това е престъпност която няма раса и националност. А иначе реално циганите ги мързи да работят, щото има кой да ги храни. Ако парите не им стигат – просто крадат, като за тях това си е нещо съвсем нормално.

    Харесвам

  54. epistemic murk
    април 9, 2009

    противоречиш си. няма да посочвам, а ще те оставя сам да видиш къде е противоречието. този разговор взе да ми омръзва

    Харесвам

  55. biso
    април 9, 2009

    За съжаление коментирам неща от реалния живот, които в повечето случаи са противоречиви. Иначе, аз сам със себе си нямам никакви противоречия. Аз знам че тази държава е просъществувала повече от 1300 години, и ние сме длъжни да не си затваряме очите, както за това че някой е пребил някой, без значение от расата, че някой нагло ни краде, изнудва и лъже. Не бива да позволяваме някой да се крие зад думи като: малцинство, голям бизнесмен, просперираща фирма, голям меценат, компактна етническа група и т.н.т.

    Харесвам

  56. Ule
    април 9, 2009

    Но, очевидно, толерираш НЕработенето на работното място.

    Какво ли мисли biso по въпроса и дали мястото ти не е при неговите работници?

    Харесвам

  57. Opened_Eyes
    април 9, 2009

    о да кретеноид,селяк,профан и още разни класификации интересни – много сте културни тука вашето общество 🙂
    Чакам да видя как Обидих аз!?
    С правилна позиция навярно ли Ви засегнах господа нетрационно сексуално ориентирани!?

    Ипоследно включване към Муши!!!
    цитирам два поста малко по-горе:
    1.)
    „…защото съм с нормална – хомосексуална съм..“
    2.)
    Аз като не съм хетеросексуална, синът ми да не падна от космоса?

    по 1.) – ако си хетеро това де факто означава че си НЕ-нормална ли!?
    по 2.) Ако си хомо-мъж как точно ще стане работата с поколението..реално погледнато не ви знам ценностната система но ако си хомо-жена не би ли било някак грешно и против основното ви убеждение да преспиш с мъж само за да ти създаде поколение? И по дяволите как би се почуствал другият в тази връзка..(имам предвид ако ти забременееп от мъж твойта любима няма ли да и е малко тясно докатоонзи ти пълни правилната дупка!?)

    Ето сега вече може спокойно да си кажеш – е тоя човек си е простак както и да го погледнеш! (останалите класификации – кретеноид,селяк,профан – не се приемат сори)

    Харесвам

  58. biso
    април 9, 2009

    Ule , бивши работници приятелю, бивши.

    Харесвам

  59. Ule
    април 9, 2009

    Biso, Opened_Eyes визирах
    „докато си чакам да отмине работния ден“ или той ти звучи настоящ?

    Харесвам

  60. biso
    април 9, 2009

    За мен рабоният ден свършва когато си свърша работата за деня – простичко. Днес обаче чакам едни шибани чертежи които вече ги вращам май шести път за доработки и тоя ще дойде доста дълъг.

    Харесвам

  61. Opened_Eyes
    април 9, 2009

    ре :Opened_Eyes визирах
    “докато си чакам да отмине работния ден”

    Ми Криза човече – на процент съм инак и не се радвам от кибиченето и празнословието ми в нета но… Се Ла Ви!

    Харесвам

  62. Искър
    април 9, 2009

    Opened_Eyes
    относно „защото съм с нормална – хомосексуална съм“:
    Не искам да говоря от името на Musha Busha, но тук се имаше предвид, че дали си хомо или хетеросексуален това не те прави „ненормален“ или по-малко нормален.

    Разбрахме, че за теб хомосексуаЛИЗЪМА е проява на нисък морал, но кои са семейните ценности, които „сексуално извратените“ искат да отхвърлят?

    И още нещо – да разбирам ли че за теб „кръвта ти ще изчезне“ (и други в тоя дух) е валиден аргумент срещу осиновяването (примерно на циганско дете)?

    Харесвам

  63. Opened_Eyes
    април 9, 2009

    re: Искър
    да разбирам ли че за теб “кръвта ти ще изчезне” (и други в тоя дух) е валиден аргумент срещу осиновяването (примерно на циганско дете)?

    Ехо спри свободните интерпретации на думите ми и се огледай! Къде по-точно видя да говоря ПРОТИВ осиновявването ВЪОБЩЕ?

    Да ти кажа ли против какво съм против! Против съм да ми казват – „Ето това е правилно моето момче“ и да виждам как човека се прегъва под бичовете на фона на ехиден смях.В този ред на мисли не искам да ми се реклами хомо-бракове и още по-малко не искам да го приемам за нормално!
    Лично усещане и лично мнение – разбираш!?

    Както споменах – в държавата ни има много повече медиен шум около „Джемини“ отколкото около SOS селищата – нека всеки сам си прави изводите защо е така!!!

    Харесвам

  64. Musha Busha
    април 9, 2009

    Opened, Муша-Буша, не ме мушисвай, моля. За да се запаля, ще трябва доста да се постараеш и с лека ехидна усмивчица няма да стане. Издребняването на темата до обсъждане на Гергана Грънчарова показва колко е смислено да се води изобщо този разговор. Не, не знам за какъв „казус с фондация“ ми говориш, но ако е толкова достоверен, колкото с НК, моля спести ми го. Темата тук е за нападението на група кретеноидни момчетии над едно семейство посред нощ. Ти го превърна в обсъждане на гейовете. Хомосексуалната ориентация, както и хетеросексуалната и бисексуалната, са нормалните (по закон и по медицинска класификация) нормални човешки сексуалности. Толкова трудно е един гей мъж да има дете, колкото един хетеросексуален с репродуктивни проблеми или съпруга, която не може да забременее.

    За втори път ти напомням, че тук се водят разговори с уважение към останалите. Всички следващи обидни реплики, коментар или подигравателно ехидно вметване ще бъдат редактирани. Така сме „ние“ тук, без хейтърски речитативи, моля.

    Харесвам

  65. Ule
    април 9, 2009

    Opened_Eyes, като те гледам как си се засилил да печелиш клиенти /влудено взрян в екрана/, че да си изкараш процентчето, някак ми става ясно, че кризата бая те е ударила

    Харесвам

  66. Musha Busha
    април 9, 2009

    „Да ти кажа ли против какво съм против! Против съм да ми казват – “Ето това е правилно моето момче” и да виждам как човека се прегъва под бичовете на фона на ехиден смях.В този ред на мисли не искам да ми се реклами хомо-бракове и още по-малко не искам да го приемам за нормално!
    Лично усещане и лично мнение – разбираш!?“

    Хахахахахаааааааааааааааааа, в някакъв филм си се вкарал, честно:) Като не ти харесват гей-браковете, ми не сключвай брак с някой от твоя пол, баси! Останалото са дъра-бъра, дъра-бъра и някакви теореми какво щяло да стане според развинтената фантазия на някого си. Не знам колко гей-бракове следиш от близо, че да вадиш такива аргументи.

    Харесвам

  67. Opened_Eyes
    април 9, 2009

    Живи и здрави да сте всички!
    Работния свърши и конфротацията също е до тук.
    Успех в светлите Ви начинания и простете ако е имало обидени!

    Животът и слънцето навън са чудни!:)))

    а циганите …. FA

    Харесвам

  68. Musha Busha
    април 9, 2009

    biso, аз като работодател те разбирам напълно и донякъде не съвсем. Драмата с тоя човек е, че е калпав работник, който, обаче използва етноса си като ответна реакция. От друга страна, ти пък си го търпял/а дълго време, вероятно за да му дадеш шанс, именно заради етноса му и трудностите да си намери работа другаде.

    Кофтито е, че няма рецепта как да постъпиш. Може би е трябвало към него да приложиш същите стандарти, както към останалите и да си толкова взискателен/на, колкото към другите. Възможно е човека да се е почувствал незаплашен, понеже няма санкции и да ти се е качил на главата.

    Аз съм имала много капави колеги, с роми съм работила предимно в колегиални отношения, т.е. не са ми били подчинени, и не съм имала твоя злополучен опит. В крайна сметка, как приключи съвместното ми професионално развитие?:)

    Харесвам

  69. EMpire
    април 9, 2009

    Коментарът е изтрит.

    Харесвам

  70. Ule
    април 9, 2009

    За такина отворковци:
    1.Европейският съд по правата на човека
    2.http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D1%83%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD_%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD_%D1%81%D1%8A%D0%B4
    That’s the end my friend…

    Харесвам

  71. Pingback: Top Posts « WordPress.com

  72. Woland
    април 10, 2009

    Интересното е позицията на уж защитниците на реда, тези умствено изостанали органични отпадъци. Мога да им сложа знак за равенство с онези изтървани олигофрени.

    Не ми идва на ум, каквито и омрази да таиш в себе си, как ще нападнеш инвалид и малки деца?!?!?! И после ми говорете за патриотизъм и „обществена позиция“. Обществото е импотентно, умее смело да плюе „гадните педали“ из форумите, но, ако не си е взело виаграта, няма да си подаде никога носа, за да се намеси в подобна ситуация.

    Позицията ти, Аксиния, ме остави без думи – едва ли някоя от майчиците, загрижени да не покварим децата им, би оставила сина си, за да се опита да направи нещо в такъв случай. А това, което сте направили вие е, освен правилното, много смело. И показва, че „обществото“ все го вади големия на местата с „www“.

    Какво ни остава, освен да се борим срещу кретенизма, докато можем. Защото не бих приела позицията „нищо не може да се направи“.

    Харесвам

  73. nordreamer
    април 13, 2009

    Аз след цялата история и коментарите само не разбрах какво прави този „отворени очи“, който не толерирал ниския морал и мрази хомосексуалните, в един подобно официално заявен и тематичен блог?Има нещо гнило тук, на мен например никога не би ми хрумнало да отделям време да следя и коментирам блогове за исляма,за фашисти или свидетели на йехова, при все че не ги понасям

    Харесвам

  74. Ники
    април 14, 2009

    Виждам, че мразите най – искрено хората които бдят за обществения ред. Признавам, че в редиците на МВР има хора, които не са за там, но това не значи, че всички служители на МВР са такива и, че трябва всички да идентифицират полицаите с такъв антимодел на поведение. Вие знаете ли,че милата ни родина е отделила едва 12 – 15 души които да обслужват територия от стотици хиляди живущи, че няма горива и най – елементарни следства за работа. Повечето хора си мислят, че огледните групи тук в България са като тези от касовите филми като „От местопрестъплението“ но се лъжете. Никой не иска да съдейства на полицията именно поради такива АНТИБЪЛГАРСКИ призиви цитирам „СКАПАНАТА ПОЛИЦИЯ“ защото тази полиция е „НАША“ на българските граждани били те турци, цигани, евреи и други етноси. Ако има неща които Ви безпокоят намерете начин и се свържете с полицията и ще получите отговор, а не плюйте по десетките хора които се мъчат напук на условията да овладеят престъпността и обществения ред.
    Не говорете такива крайни неща защото уронвате честа и достойнството на десетки съвестни полицаи, а повярвайте ми има такива. Просто в медиите винаги се пише най – лошото за МВР, а никой не е публикувал благодарствено писмо на гражданин, каквито има много.

    Харесвам

  75. Сандо
    април 18, 2009

    Муша-буша, евала и аферим най-искрени! Така се почва. Малко е късно, уви, но малко по малко се събуждаме и ще дойде ден, когато на всяко появяване на нацист на публично място ще гледаме като на поява на динозавър – с известно любопитство, но и готовност за действие, ако тръгне да прави простотии.
    Епистемик и Владек – и вам евала и аферим!
    Очите няма кво да го коментирам.
    Само на последния бих искал нещичко да река – Ники, системата, за която работиш, освен дето е една от най-брутално корумпираните и прогнилите в страната ни, по дефиниция е есенцията на репресивния апарат на държавата. Чрез нея държавата потиска гражданите си и ги държи в подчинение на правилата, които маскират престъпната й същност. Съгласен съм, че в нея работят и свестни хора (макар да вярвам, че процентът им е пренебрежимо малък), но самият факт, чче са нахлузили униформата, ги превръща във врагове на свободата.

    Харесвам

Кажете си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.