Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ

Ако еволюцията на човека беше приключила, майките нямаше да са само с две ръце.

А всъщност…

Адреса на Комисията по гражданско общество и медии е пл. „Княз Александър I“ №1 в София. А всъщност се намира на бул. Дондуков.

Софи Маринова има син Лоренцо и мъж Дачо. А всъщност тя се пада мащеха на мъжа си Дачо по бащина линия, а мъжа й Дачо се пада брат на сина й.

Емилия, фолк певица с Горещо-проследена бременост, смята, че „една жена не е напълно завършена, ако не е създала живот“. А всъщност на въпроса на Гала в „На кафе“ (телевизията е фон вкъщи и се гледа основно от едногодишното ни чеве) как се чувства, отговаря възмутена, че се е наложило да стане много рано тази сутрин, преди 10, защото майка й се грижи за нейното чеве и няма рано пиле, рано пее. А всъщност, според мен, да кажеш такава глупост значи не да си завършена жена, а завършен идиот. Да са живи и здрави бабите, ние, завършващите жени само ще създаваме живот, после ще го връчваме за отглеждане на някой друг, защото сме заети да произвеждаме умни мисли.

Надписите на „Емигранти“ на Карбовски завършват с басов мъжки глас, който казва: „Нацията преди всичко“, докато вървят финалните надписи „Ресърч“ и подобни.

Жалко, че повечето неща в България всъщност не са това, което са.

4 коментара за “А всъщност…

  1. longanlon
    март 17, 2009

    че ти не знаеш ли – и ако не си ходил в казармата не си истински мъж…

    Харесвам

  2. Musha Busha
    март 17, 2009

    Прословутата казармена любов сред войниците ли те прави мъж?:)

    Харесвам

  3. Ule
    март 17, 2009

    Че как ви хрумна да уважите Карбовски?!?!?!

    Харесвам

  4. longanlon
    март 18, 2009

    ами явно тая любов ще да е, затва аз като не съм я изпитал не съм истински мъж според народната мъдрост… ама тя моята казарма и без туй не е особено мъжествена – то не бяха шапки с пера, дълги ботуши, украсени униформи…

    Харесвам

Кажете си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Информация

Публикувано на март 17, 2009 от в просто хрумки.