Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ

Ако еволюцията на човека беше приключила, майките нямаше да са само с две ръце.

Реалити новости

Не се стърпях да възкликна на блога си! (Ама че поетично и тийн прозвуча)

1. Music Idol sux здраво. Бойко Борисов? Хйелоу, Кръстникът отдавна вече прашясва във видеотеките, смени позата, MAN. И все пак използва всяка минута ефир да отчете детските градинки (в новините по bTV казват 1.5 милиона, после той казва 3 милиона, последно?).

2.  Или Фънки чете блогове и знае колко вбесява ЛГБТ общността, за което се съмнявам, или е обикновен пръч. Май е обикновен пръч. „Педал“ викай на баща си.

Димитър Симеонов3.  Единственото хубаво нещо в Music Idol беше публичното порицание и заклеймяване на един домашен насилник. Той се казва Димитър Симеонов, бивш барабанист на PIF и Сленг, който системно е пребивал приятелката си, докато един ден тя не ослепява от поредния побой. So much за домашното насилие. Още ли ще си въобразявате, че всяка 5 жена пада по стълбите???? Понеже няма правосъдие у нас (и все пак КМЕТА на столицата да каже: „Ако момичето има здрав баща, да отиде да го натупа“ обезмисля 18 години демокрация и усилия в съдебната система), Иван и Андрей заложиха на общественото порицание.

4. Започна и благотворителния Big brother. УЖАСНО се радвам, че Кошлуков ще дели два месеца къща със внука на Тодор Живков, Тодор Славков. В рамките на няколко минути бяхме свидетели на сблъсъка на демократ до мозъка на костите си и фанатизиран (все още) партиен член. Кошлуков попита Славков с надежда, че е било шега, дали действително Славков иска да се върне режима отпреди 89-та. Познайте какво каза Славков. Следващите два месеца Нова ще е интересна, тези двамата ще предложат най-добрия политически дебат от последните 20 години! Дори да бяха вкарали отявлен гей и фашизоиден кретеноид, нямаше да е толкова интересно, колкото вербалната битка между закърмен с партийната идеология тоталитарен внук и политически дисидент на прехода със завидни ораторски умения.

7 коментара за “Реалити новости

  1. Дарина
    март 17, 2009

    Фънки е един типичен балкански „мъжкар“ – простак. Тази вечер надмина себе си по простотия.

    Харесвам

  2. mebbeth
    март 17, 2009

    Единственото, в което се съмнявам е, че цялата тази исте/ория с политическия (д)ебат беше обикновена постановка. Не смятам, че Малък Тошко е способен изобщо да участва в нещо като (д)ебат.

    Харесвам

  3. Eneya
    март 17, 2009

    Може ли да НЕ говорим по тази тема? Истината е, че тези, които харесват това шоу не четат този блог и дори не могат да разберат кое му е лошото на това отношение.

    А на мен просто ми се скапва съвсем настроението като чета тези глуопости.
    А Б.Б. изобщо не се слуша какви ги приказва и ако някои хора решат да линчуват някого ще е съвсем с благословията на кмета. 🙂

    Харесвам

  4. Vesela
    март 17, 2009

    Аз също не харесвам комунистите (меко казано).Моето семейство също е пострадало от комунистическия режим. Мисля обаче, че в случая се разигра голям цирк и уважаваният от мен Кошлуков се впусна в безмислен спор, в който липсваше опонент. След като толкова държи на принципите си просто не трябваше да влиза в къщата. Много просто.
    А за Фънки нямам думи. Много се изложи този MAN.

    Харесвам

  5. Йоана
    март 18, 2009

    Не съм гледала още епизодите от понеделник и вторник, но в предишните серии според мен не порицаха особено бившия на Виктория. НАпротив, през цялото време говореха за „ударите на съдбата“, все едно съдбата я е удряла, а не мъжа. И изобщо непрекъснато говореха за тежката й съдба. Каква съдба?! Тежка съдба е неизлечима болест, загуба, катастрофа. Тук става въпрос за престъпление и конкретен престъпник.

    Харесвам

  6. воллъ456
    юни 28, 2009

    niamam dumi .moga di kaja samo 4e mi e ma4no za mitaka.ne viarvam v nito edna lo6a duma za nego.dano izleze ot tozi batak v koito go vkara izvesnosta

    Харесвам

  7. воллъ456
    юни 28, 2009

    ostavete go tova mom4e ve4e na mira.sprete da go sasipvate.tazi viktoria naro4no li se namarda v televiziata.da kaje napravo kolko kinti iska ot mitaka.namerila mi tia carkva da se klani.ama niama da ia ogree.samo da kaja 4e sajaliavam za sastoianieto i.no da ne go ispolzva

    Харесвам

Кажете си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.