Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ

Ако еволюцията на човека беше приключила, майките нямаше да са само с две ръце.

Що не си направите един … преглед на сексуалната насоченост?

По информация от друг сайт (по принципни причини няма да го линквам, сори), долното е „обучителен“ флаер, който получавате, когато си правите тест за ХИВ. Такива се раздават в училищата и по улиците по време на анти-спин кампании.

Издателите на позивната … определено не са в ред у главата. Нито научно, нито социално. Жалко, че хартията е толкова дебела, иначе ползването й за тоалетни нужди би оправдало разхода за печат.

Благоевград е САМО на час път с кола от СТОЛИЦАТА, да го …

"обучителен" флаер

P.S. Разярих се, като прочетох за сексуалната насоченост, но сега обърнах внимание и на останалата част от текста. Понеже ние, хората, сме само с нервен ганглий вместо мозък, е очевидно, че употребата на алкохол ще ни върне към базисни репродуктивни цели и 101% ще се съвокупим с някой случаен хомосапиенс (или обикновен хомо, тогава картинката е още по-страшна!).

Явно издателите не си дават сметка как точка 5 от флайера  изглежда на фона на целия текст. Невежество по въпросите за болестите предавани по полов път?! Хйелоу, отдавна болестите се предават по сексуален, а не по полов път – хората правят секс и тогава си разменят болести, а не се заразяват, ‘щото имат пол! Невежество? Сигурно консултант по изготвянето на този боклук са Врабчев и Козовски. Само такива мозъчни капацитети могат да комбинират в един параграф реплики за хомосексуалИЗМА като „преорентиране“ + сексуална насоченост (WTF?!) + невежество и липса на здравна култура.

P.S.2. Да пратим коледни картички от венерически-здрави сексуално преориентирани до Д-р Лена Павлова, директор на РИОКОЗ-Благоевград. Адреса е Благоевград, ул. „Братя Миладинови“№ 2, riokozbl@pirin.com, тел. 073/830963.

При такава структура нищо чудно, че информацията за здравната култура пристига при тях след около 50-60 години…

Advertisements

12 comments on “Що не си направите един … преглед на сексуалната насоченост?

 1. Krijs
  декември 17, 2008

  Току-що им пратих едно много готинко писъмце на електронната поща. 🙂

  Like

 2. Musha Busha
  декември 17, 2008

  Е сподели де!

  Like

 3. Rosnqta
  декември 17, 2008

  Аксиния, благодаря ти че даваш гласност на „откритието“ ми. Исках да излезе възможно най-ярко на бял свят.

  Like

 4. epistemic murk
  декември 17, 2008

  толкова ми е болно и обидно, че няма накъде.
  изкопирАх картинката за бай далай

  Like

 5. vesela
  декември 17, 2008

  Сега ще ги поздравя подобаващо

  Like

 6. Destiny
  декември 17, 2008

  Ami Gospod da ni e na pomost na nas „preorientiranite“. Steshe da bude mnogo smeshno, ako ne beshe tolkova zhalko …

  Like

 7. lynn
  декември 17, 2008

  Aбсолютно съм съгласна, че листовката е абсурдна, само искам да отбележа (като жител на Благоевград), че СТОЛИЦАТА надали е еталон в това отношение, така че забележката „Благоевград е САМО на час път с кола от СТОЛИЦАТА, да го …“ ми се струва леко неуместна. Подобни безумия вероятно има и при вас в СТОЛИЦАТА, така че хайде да не се делим на патриции и провинциалисти…

  Like

 8. Musha Busha
  декември 17, 2008

  Коментарът ми за разстоянието между София и Благоевград не е са делене на прованс и Големо Село, а София е метафорично представена като лоното на институциите, е ли пък здравни, където би трябвало да е акумулирано цялото и актуалното знание на държавата. Откровено, едва ли щях да съм толкова изумена, ако тази листовка се разнасяше в Злокучене, но не и в един от университетските ни градове!

  Like

 9. lynn
  декември 17, 2008

  Така погледнато – да. За жалост в държавата ни има акумулирана простотия без край, а знанието е нейде другаде…

  Like

 10. vesela
  декември 17, 2008

  Ми то Злокучене е на 30 мин от София

  Like

 11. Darina
  декември 30, 2008

  Леле-мале, „преорентиране на сексуалната насоченост“?! И това било причина за венерически болести?! Аз като не съм „преорентирана“, (и дори не прекалявам с алкохола), това дали ще ме предпази от венерически болести? Нещо не ми се вярва! И накъде ми е „ориентирана“ „сексуалната насоченост“, че нещо се обърках? Има ли такава дума „хетеросексуализъм“ (наистина не знам)? И как точно става „преорентирането“, да знам да не взема и аз да се „преориентирам“ случайно, че току-виж съм хванала някоя венерическа болест?

  Ама наистина ли някой е публикувал тази дивотия? Ох, защо ли се учудвам? Извинете, случайно попаднах тук и като прочетох това чудо, не можах да си замълча. „Сексуалната ми насоченост“ е съвсем хетеросексуална, ама никак не обичам такива простотии.

  Like

 12. antowa
  април 18, 2009

  Хм, все таки кто ищет – тот находит, давно искал ваш блог, все таки Бог есть на свете :)… буду активным пользователем вашего сайта 🙂

  Like

Кажете си

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Информация

This entry was posted on декември 17, 2008 by in ЛГБТ, мръсотия до шия and tagged , , , .

Навигация