Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ

Ако еволюцията на човека беше приключила, майките нямаше да са само с две ръце.

Нешка vs. Азис: шах с пешка

Не гледам Dancing stars, защото живота е кратък и не искам да го пропилявам. Видях, че колегите са дали гласност на поредната липса на акъл в журналистическа глава, като са публикували материал как, според един новинарски сайт (няма пък да го кажа кой е!), Парис Хилтън решила(!!!) да става (!!!) лесбийка. За да проверя дали въпросния сайт по погрешка се е оакал или си е кафяв до уши по принцип, го разгледах и попаднах на видео от самба-кючека на Азис и Галена.

Превъртете самба-кючека и обърнете внимание на диалога след танца (в края на 3-тата минута от клипа):

Радост (за моите уши), с патос:

– Дами и Господа (бел. „Дамите“ останаха в 1989 година, оттогава имаме „Госпожи“), видяхте нещо уникално! За първи път на сцената на Dancing Stars две жени танцуваха заедно!

А?…К’во?…

После разбираме, че самба-кючека е резултат от само две репетиции, ама те явно не броят ежедневното практикуване, къде в шоуто на Азис, къде в Син сити…То, който го може, го може!

Тодор Колев дърпа за ръката Радост, но тя е упорита. Той накрая успява да се обърне към Нешка с:

-Уважаема Г-жа Робева, … АКО (възклицание!), АКО този самороден талант, тази буца (бурен смях, не знам кое му е смешното човек с авторитета и името на Тодор Колев да се подиграва в национален ефир с физиката на друг)… може ли от него да стане въобще гимнастик?

Радост се включва, отново само с една мозъчна клетка: „Гимнастичка, гимнастичка!“ Тодор Колев контрира:

-Как гимнастичка? Гимнастичка си ти! Аз съм гимнастик и той …

Нешка, рамишлява, и после хвърля своята пешка:

– Ми, мисля, че всичко може да стане, само мъж не може да стане от него.

Пак бурен смях, на мен пак не ми е смешно, а ми е ядосано-тъжно. До току-що, понеделник, 15:12, за мен Нешка Робева беше една от малкото жени, пред които се прекланям уважително, заради професионализма и желязната й ръка, опс сърце. Очаквах да критикува „танца“ на Азис и Галена, но не и да падне на толкова ниско ниво. Макар че всеки ден се убеждавам в колко лумпенизирана държава живеем и колко още по-зле ставаме като нация (едно пътуване от центъра до Строежа в Студентски град и диалога с един типичен арогантен и просташки таксиметров шофьор са достатъчни, за да отклониш маршрута към летище София), от подобни национални и в нацонален ефир изцепки все още ме боли.

Advertisements

Кажете си

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Информация

This entry was posted on октомври 13, 2008 by in мръсотия до шия and tagged .

Навигация